Matik powodzenia i oby jak najszybciej sie rozkrecilo
Male liski ehhh Ci lekarze, jak moga takie akcje robic, tyle stresu bezsensu Ci zafundowali... najwazniejsze, ze Małgosia zdrowo sie urodzila

jest cudowna
Ilaczek... szybko zleci i dolegliwosci ustapia miejsca Malutkiej Ani która zrekompensuje wszystkie bolesci
Ja ruchy czuje jakos od 16 tc z kazdym dniem mocniejsze

brzuch też juz rosnie

czuje sie bardzo dobrze wiec narzekac nie mam na co

Maja sama sie domyslila, ze bedzie nowy ludzik i w przedszkolu juz paniom powiedziała, ze bedzie miala malego braciszka ot tak sobie to wymyslila i babeczka z przedszkola zapytała mego A. czy to prawda wiec jej powiedział, że tak bedzie 3 dzieciatko, ale co do plci to jeszcze nie wiadomo hehehe

no i w piatek panie mi gratulowały ciązy

no taka mam sprytna córke... Brat u mnie jest z dziewczyną na tydzien wiec im tez powiedzieliśmy

ciesza sie i gratuliją

byli wczoraj na wycieczce calodniowej na Clifach Moheru i tam sie oswiadczył swojej pani i wrócila cała szczesliwa z pierscionkiem na palcu

po za tym to u nas chyba nic nowego... teraz dziewczynki mała 3 dni wolnego od szkoły to mam pełna chate ludzi

wiec sie nie nudze
pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze powodzenia w starankach spokojnych i bezproblemowych ciaz, szybkich poodów i zdrówka dla kazdego
a to mój brzuch z 18tc
Zobacz załącznik 685679