reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Może Matki juz tuli córkę w ramionach:-) ach tak bym chciała żeby czas płynął szybciej i zebym już mogła rozpocząć starania z waszymi pomocnym i wskazówkami. Czuje takie mile poddenerwowanie jak o tym wszystkim pomyśle. Najgorsze jest to ze boje się ze się za bardzo na wszystko nastawie i nie będzie wychodziło a ja po prostu nie mogę doczekac się ciąży i dziecka.

reklama
Małe liski - ale miałaś emocje z porodem - wow! Na szczęście zachowalas zimną krew (za co Cię bardzo podziwiam) i wszystko się dobrze skończyło :-) buziaki :-*

Matik - zaciskam kciuki za szybki poród &&&&, może już trzymasz swoją księżniczkę :-)

Airfix - faktycznie bez barierek nie przejdzie - u nas mówią to samo :-( a ceny niestety masakryczne .... ja mam nadzieję, że może w grudniu uda się wprowadzić, ale nie nastawiam się zbytnio, zebyw się nie rozczarować ;-) u nas teraz hydraulik masakruje ściany - normalnie żal patrzyć - były ładne, a teraz wszędzie dziury ....

Udanego popołudnia!

Małe liski piękny opis. Poryczałam się jaka to jest bezmyślność lekarza i jego ignorancja pacjenta.brac Cię do porodu bez Twojej wiedzy i rozmowy z Tobą. Szok. I to wtedy kiedy kobieta i jej dziecko potrzebuja wsparcia i opieki.Nieźle się najeździliscie i nastresowaliscie ale w końcu wszystko się pięknie zakończyło w swoim szpitalu. Teraz juz będzie tylko lepiej.
Matik jak tam?

Ostatnia edycja:
Małe liski minerały nie sa za rewelacyjne ale postaram sie je jeszcze poprawic:tak:
Sód 139 (136-145)
Potas 4,64 (3,50-5,10)
Wapn 2,18 (2,15-2,50)
Magnez 0,89 (0,66-1,07)

Hej dziewczyny zasnęłam chyba po 2 i skurcze cały czas co 10 min
Małe liski wspolczuje tych przeżyć i podziwiam za odwagę . Sama nie wiem co bym w takiej sytuacj zrobiła .

Dzis musze chyba pochodzić czy jak żeby to rozkręcić ? Bo mało komfortowo sie czuje z tymi skurczami

Hej :-) Matki wiem ze trochę z opóźnieniem i być może juz się samo rozkrecilo ale jeśli to skurcze porodowe to po cieplej kąpieli powinny sie nasilić jeśli to nie to to odpuszcza. Trzymam kciuki!

Matik powodzenia i oby jak najszybciej sie rozkrecilo :)
Male liski ehhh Ci lekarze, jak moga takie akcje robic, tyle stresu bezsensu Ci zafundowali... najwazniejsze, ze Małgosia zdrowo sie urodzila :) jest cudowna :)
Ilaczek... szybko zleci i dolegliwosci ustapia miejsca Malutkiej Ani która zrekompensuje wszystkie bolesci :)

Ja ruchy czuje jakos od 16 tc z kazdym dniem mocniejsze :) brzuch też juz rosnie :) czuje sie bardzo dobrze wiec narzekac nie mam na co :) Maja sama sie domyslila, ze bedzie nowy ludzik i w przedszkolu juz paniom powiedziała, ze bedzie miala malego braciszka ot tak sobie to wymyslila i babeczka z przedszkola zapytała mego A. czy to prawda wiec jej powiedział, że tak bedzie 3 dzieciatko, ale co do plci to jeszcze nie wiadomo hehehe ;) no i w piatek panie mi gratulowały ciązy ;) no taka mam sprytna córke... Brat u mnie jest z dziewczyną na tydzien wiec im tez powiedzieliśmy ;) ciesza sie i gratuliją ;) byli wczoraj na wycieczce calodniowej na Clifach Moheru i tam sie oswiadczył swojej pani i wrócila cała szczesliwa z pierscionkiem na palcu ;) po za tym to u nas chyba nic nowego... teraz dziewczynki mała 3 dni wolnego od szkoły to mam pełna chate ludzi ;) wiec sie nie nudze :)

pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze powodzenia w starankach spokojnych i bezproblemowych ciaz, szybkich poodów i zdrówka dla kazdego :)

a to mój brzuch z 18tc ;)

Zobacz załącznik 685679

Maran piękny brzuszek! Zawsze uwazalam ze kobieta w ciąży wygląda przeslicznie i jeszcze nie widziałam ciazowego brzuszka który by mi się nie podobał i ktory by kobiety nie zdobil:-)

reklama
Do góry