reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ilaczek To juz nie długo będziesz tuliła córeczkę :)) Pewnie jej tak wygodnie i dlatego tak siedzi-słucha bicia serduszka;) Fajnie jakby sie obróciła i cc nie byłoby potrzebne, a nie proponowali Ci przekrecenia jej ?

Elisse U mnie cykl staraniowy zacznie się około 22 lipca ( tak mi szkoda że od 22 czerwca nie moge się starać, ale cuż ) , tak będzie bezpieczniej.

reklama
Airfix no ja w czerwcu tez sie nie staram :(
Mąż wyjechał i przyjedzie dopiero w lipcu i nie wiem czy sie wstrzelimy. :( Zreszta on nie bardzo chce chyba.:no: zobaczymy
Iliaczek widze ze mała uparciuszek, nadal główka w góre. Gdzie bedziesz miała CC?

Podczytuje, ale weny nie mam. m wyjechał, ja juz na wsi mieszkam i tyle pracy ze nie wyrabiam.

ania-UK Wszystko zalezy przez ile dni te testy Clearblue pokazują dni płodne, nie wiem czy ktoras z nas ich używa, dlatego tak trudno Ci doradzić:) Jesli pokazują przez 4 dni - dni płodne, to jak najbardziej staranka w 1 dzien płodny i w drugi...Jesli pokazują 3 dni płodne to tylko w tej jeden dzień- pierwszy :)

ania_g_21 Ja nie wiem co my obie takie pechowe :/ Oby nam to wszystko zostało wynagrodzone

reklama
Do góry