reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cocinella trzymam mocno kciuki za owocny cykl:-) każda z nas się doczeka zobaczycie. Ja tez niestety okrążona noworodkami i kobietami w ciąży jestem :-/ ale myśl o ciąży w tym cyklu mnie przeraża

reklama
Hej dziewczyny:-) nie nadrobilam jeszcze wszystkich wiadomości od was ale obiecuje ze dziś postaram się każdej z osobna cos skrobnac. Ja jestem w kropce. To mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek no i w piątek powinnam dostać okresu a tu nic! Ani widu ani slychu. Wiec nie tylko Wy macie problemy z cyklami. Cały czas uwazalismy z mezem tylko w czwartek i piątek poszliszmy na całość bo myslalam ze mam dni nieplodne przed okresem a teraz to juz nie wiem co mam myśleć. Zrobilam trzy testy i wszystkie negatywne. Tylko gorzej jeśli owulacja mi się przesunela. Jak niedostane do piatku to idę do ginekologa.

Nie pomogę niestety, ponieważ ja dostałam @ po odstawieniu w normalnym terminie, tzn. po 29 dniach.

W nocy potworna burza u nas była, to dobrze, bo już tego ciepła nie byłam w stanie znieść. Strasznie senna jestem, brzuch w dole boli, chyba pójdę na spacer żeby się obudzić :eek:

PannaMyszka U nas tez burza jak nie wiem była od 4.30 rano, a ja balkon, okna pootwierane....ale goraco juz było tak, ze kwestia dni to była kiedy bedzie burza.

cocinella Uda się, zobaczysz &&& Wiesz o tym że zdrowa para stara sie o dzidziusia ok 8 miesiecy do roku, także spokojnie. Mi bardzo zależy żeby udało sie w tym pierwszym cyklu lipcowym, wiem że nie pewnie tak nie będzie ..ale nadzieje trzeba mieć. Wiem jakich błedów nie popełniac przy zakwaszaniu, bo juz przerobiłam to 2 razy....także ..a może jednak

concinella powodzenia w staraniach :)

92Tynka92 u niektórych nawet pół roku może trwać wyregulowanie cyklu po tabletkach. Pewnie do końca tygodnia @ przyjdzie.

PannaMyszka u mnie już od wczoraj nie ma takich mocnych upałów. Mi upały nie przeszkadzają, za to nie lubię zimna ;).

Airfix ja też jestem pełna nadziei, chociaż boję się co się tym razem porobi z moimi cyklami. Może wszystkim nam się w lipcu uda :D.

Zaczynam listę starających się i oczekujących dziecka. :) Może się reszta dopisze.

STARACZKI 2015

Starających się:
Oczekujących na starania: 1

W OCZEKIWANIU NA STARANIA

Elisse ok. 16 lipca (7 cykl starań)

W CIĄŻY

Maran-atha starania o chłopca termin 05.10.2015r.

Mój Aniołek jest już w niebie :-*

Wczoraj na wizycie okazało się, że nie ma akcji serca i już od 2 tygodni Aniołek nie żył. O północy miałam zabieg usunięcia ciąży. Byłam w 9 tygodniu ;-(

Jestem zrozpaczona ;-(

reklama
Katriina ;( Przytulam Cie mocno bardzo, bardzo ... To nie sprawiedliwe , tyle walki o ciąże i jeszcze nic nie ma pewnego do samego końca. Jak będą wyniki to daj znać. Trzymaj sie jakoś i jak coś to wiesz że masz wsparcie w nas

Ja idę za nie cała godzinę do lekarza, endokrynolog wczoraj powiedział, że to immunolog ma zdecydować o moim leczeniu, ale z racji tego że ja mówiłam mu że nie mogą tyle czekać do sierpnia- decyzje ma podjąć dziś ginekolog. Nie wierze w to że On mi pomoże, ja już przestaje we wszystko wierzyć jak widzę tyle strat dookoła, ktoś zdrowy traci dzieci, a ja chora bym miała je urodzić....takie to niesprawiedliwe.

Do góry