reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Panna Myszka ja w poprzednim cyklu przesadziłam z sylkiem, teraz w ogóle go nie użyłam
na dodatek jestem 6 dni przed owulacja a były starania z O. ;/ najgorsze jest to pilnowanie żeby "O" nie było, tragedia.

asioch, czekająca, pieknie, gratulacje!:tak::tak:

reklama
asioch,czekająca ale sie ciesze:tak:Gratulacje!!! przynajmniej chociaz jedna dobra informacja:-)
Asioch a moglabys przypomniec mi jak wygladaly Wasze starania?:zawstydzona/y:

PannaMyszka Co to zakwaszania, to - zakwaszacza ma byc mała kropeczka taka wielkości groszku wprowadzona blisko wejścia do pochwy, nie powinno się pchać głęboko- może to coś Ci pomoże :)

PannaMyszka, cocinella To ja nie wiem jak Wy to robicie że jeszcze coś czujecie podczas starań :p , ale od kąd biore suplementy i te wszystkie inne ceregiele- to po 1.nie mam ochoty na sex, a po 2. zero przyjemności, zero czucia - normalnie dla mnie to koszmar, jakby mi ktoś znieczulenie zaaplikował :p

Dzięki Dziewczyny ;-)

Jeju, z tymi staraniami bez orgazmu też było u nas najgorzej...ale się udawało.

Marzycielka, działaliśmy 3-4 dni przed owu, wcześniej byłam na diecie nabiałowej (głównie DUKAN).
Mąż nie był na diecie i nie brał suplementów. Ja łykałam tylko kwas foliowy, witaminę C i Magnez +B6. Jadłam dużo jogurtów.
Nie stosowałam żadnych zakwaszaczy dopochwowych.

Ooo! Zapomniałam ;-) Przed działaniami, mąż przesiadywał w gorącej kąpieli i miał całkowitą dyspensę na 2 piwka dziennie ;-)

PannaMyszka Co to zakwaszania, to - zakwaszacza ma byc mała kropeczka taka wielkości groszku wprowadzona blisko wejścia do pochwy, nie powinno się pchać głęboko- może to coś Ci pomoże :)

O matko, to ja waliłam wielkości GROCHU i do samego końca - tzn. pchałam głęboko :-D:-D jak nic @ przylezie :-:)-( Co do ochoty, to powiem Ci że jak właśnie mąż mnie wymęczył tymi staraniami gdzie normalnie nasze <3 trwały max. 2-3 minuty, a teraz te ostatnie przed owu 15 minut!! Byłam wymęczona jak dzik...i jak pomyślę że muszę jeszcze raz się powtarzać...o matulu....

asioch gratuluje serdecznie :)
no zobaczcie jakie to dziwne ja miałam bardzo wysokie ph bo powyzej 9 ok 9.2-9.4 mąz też miał wysokie ph nasienia bo powyzej 9 i po staraniach co 4h aplikowałam jeszcze sode co by ph nie spadło dopóki nie bede miec pewności ze owulacja była wiec w sumie aplikowałam ta sode nawet w nocy do 20h po owulacji a i tak jest córka i jak tu wierzyć, ze to ph ma rzeczywiscie jakies znaczenie...? przy tak wysokim moim naturalnym ph i orgazmie podczas staran to nie powinnam miec córki a jednak :-p

Airfix ja mam podobnie :-) Zero przyjemnosci a tym bardziej ochoty na cokolwiek. Jakby nie to ze dzieki temu rodzi sie nowe życie to jak dla mnie to teraz to moze wcale nie istniec:-D

elisse mozesz i mnie dopisac- 18 lipiec 1 cykl staran o ksiezniczke

Dziewczyny ja tez mocno wierze i mam duza nadzieje ze nam wszystkim sie uda spelnic nasze marzenia:tak:

Ostatnia edycja:
Asioch gratuluje !!!
Nie płakałaś ze szczęścia ??

Ja jechałam autem i palakałM jak głupia Eh pamietam jak dzis ... A teraz leży moje szczęście wymarzone i krzyczy i płacze ha ha ha ;)

Marantha kurczę brak słów , nie wiem jak to wszystko tumaczyć , co ma wpływ a co nie .
Moze jednak u ciebie pokaże sie ten siurak .
Ja z chłopcami jadłam duzo Bolek mięsa pomarańcze jajka grejpfruty słodko kwaśne danie z fasola wołowina ryżem
Ale wiem , ze sam odstęp nie działa bo w 2011 był odstęp a był chłopak 3 miesiąc strata
Nie sety to loteria i raczej znikomy mamy na to wpływ . Choć zawsze mamy czyste sumienie, ze zrobiłyśmy wszystko .

Ostatnia edycja:
Matik, popłakałam się na tym usg. Mężowi też popłynęły łzy...To jest nie do opisania :-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-a to dla starających się o małe księżniczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Matik no widzisz to wg mnie loteria. Ja teraz naprawde sie przylozylam i wiele czynnikow mi sprzyjalo a jednak nosze pod sercem dziewczynke ;) raczej o pomylce nie moze byc mowy bo 2 roznych lekarzy powiedzialo, ze dziewczynka ;) chyva ze penis jest przyklejony do gory a jajka nie zstapily do moszny hehehecale to na tym etapie ciazy raczej niemozliwe ;) pisane mi byc mama dziewczynek i widocznie tak mialo byc :)

Do góry