reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PannaMyszka ja również robiłam testy z 3 firm i na jednym wyszedł bardzo blado ale wczoraj jak zrobiłam to nic nie wyszło na dzisiejszym z innej firmy również nic eh poczekam jeszcze pare dni.

reklama
Aga30+ jezeli na jednym wyszedl bladzioch to najprawdopodobniej jestes w ciazy idz zrob bete bedziesz wiedziala na 100%:-)
Dziewczyny jutro mam wizyte u mojego lekarza trzymajcie &&&

Magic_87 ale pozostałe testy są negatywne a to jest taki bladzioch naprawdę. Robiłam go wcześniej. Myślałam o becie . Ją trzeba robić rano na czczo?

Magic Będę trzymać mocno kciuki &&&&&

Aga30 Chyba do beta-hcg nie trzeba być na czczo. Ja bym na tą betę poszła 10dpo żeby nie chodzić dwa razy i kasy nie tracić. Spróbuj kupić w aptece bobo-test strumieniowy (nie plytkowy ) on jest 10ml/u i dobre są testy Pepino -kupiłam akurat wczoraj w Auchan po 3zl z groszami.

Hej dziewczyny.
Mój kolejny cykl do d...y. Ja nie wiem jak to możliwe ale zrobilam test owu w 10 i 11 dniu cyklu i były prawie pozytywne ale to ewidentnie jeszcze nie to a 12 dnia juz kompletnie nic jedna kreska. Chyba owu nie będę miała wcale. Ja przez to staranie się to jestem juz klebkiem nerwów. I wiem ze tak nie mmożna ale ja się i tak stresuje ze ciągle jest cos nie tak.

92Tynka92 Witaj w klubie dziwnych testów ;) identyczna sytuacje miałam w tym cyklu,w końcu byl drugi pik w 17 i 18dc. Mam nadzieję ze pierwszy i ostatni raz mi się to zdarzyło . Kciuki trzymam &&&&&

Hej dziewczyny.
Mój kolejny cykl do d...y. Ja nie wiem jak to możliwe ale zrobilam test owu w 10 i 11 dniu cyklu i były prawie pozytywne ale to ewidentnie jeszcze nie to a 12 dnia juz kompletnie nic jedna kreska. Chyba owu nie będę miała wcale. Ja przez to staranie się to jestem juz klebkiem nerwów. I wiem ze tak nie mmożna ale ja się i tak stresuje ze ciągle jest cos nie tak.
Tynka ja w cyklu w ktorym sie udalo tez myslalam ze nic z tego nie bedzie bo testy wychodzily bardzo slabo i myslalam ze nie bedzie owu ale mierzylam tez temp i z reguly po 2-3 dniach po owu mialam skok tempki. Obserwuj czy Ci nie wzrosnie tempka jak ladnie pojdzie do gory to owu powinna byla nastapic:-)zaciskam &&& obys w tym cyklu zobaczyla II kreseczki

Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było ale na razie się nie staram o drugą dzidzie wiec tez się nie udzielam. Mam trochę suplementów dziewczynkowych na sprzedaż wiec jeśli któraś jest zainteresowana to pisać na priv :-)

reklama
Mama-michaszka, jaką dostaniesz umowę? Na czas określony? Czy w umowie jest napisane - na zastępstwo? Zadzwoń najlepiej do ZUSu i się dowiedz. Ja pracowałam jako nauczyciel. Miałam umowę na rok. Dostałam macierzyński, ale to było 9 lat temu.

Do góry