reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej

21.08. O 16.05 spelnilo sie moje marzenie i urodzila sie moj corcia Alicja :)
3130 g i 48,5 cm :)

Załączniki

• 1440682925225.jpg
    1440682925225.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Akuku gratuluję :) śliczna jest.

Airfix kciuki zaciskam za kolejny cykl. Może trochę bardziej uważaj z zakwaszaniem. Ciekawe, czy lekarz zaleci sterydy.

Ja się bardzo mało udzielam teraz, ponieważ jestem u teściów, przez co mam mniej czasu. Do tego doszło jeszcze złe samopoczucie. We wrześniu mam nadzieję się to zmieni.

Elisse Ja z zakwaszaniem to uważam , mam opanowane ile można i jak daleko dac;) Ale jeśli owulacja była dopiero za drugim pikiem i jeszcze testy wychodziły jak same chciały,a Maz ochoty na starania nabrał akurat wtedy to już skoro według mnie była owulacja to dałam więcej abiofemu. A na drugi dzień znów wyszło ze jest pik a tego na starania zbiera więc znów za dużo dałam specjalnie i nie czekałam tylko od razu mycie. Jeśli pik i owulacja przyszłyby normalnie w pierwszym podejściu to by się mogło udać bo ani nie idę się myć od razu ani się nie zakwaszam bardzo a jak wypadają starania w owulacje bo mąż tak zarządził to jedyne co mi zostało -to się zakwasic hehe Ciekawa też jestem wyników, na razie tyje z niczego, więc pewnie tarczyca szwankuje. Elisse kiedy masz wizytke najblizsza? Zycze Ci aby to zle samopoczucie przeszlo

Akuku mala jest sliczniutka duzo zdrowka dla Ciebie i Twojej kruszynki niech Ci zdrowo rosnie.
Ja bylam na wizycie widzialam moja malenka kruszynke niestety nie widzialam jeszcze serduszka, lekarz powiedzial ze w 5tc jest za wczesnie i ze wszystko jest ok. Kolejna wizyte mam za 2tyg wiec jeszcze musze poczekac aby sie uspokoic.
Elisse mam nadzieje ze we wrzesniu poczujesz sie juz znacznie lepiej.
Z moim samopoczuciem jest roznie raz gorzej raz lepiej, najgorzej jest rano, popoludniu i pod wieczor:-)

reklama
Dziekuje dziewczyny za gratulacje ;) mala jest przeslodka, bracia oszaleli na jej punkcie..zreszta jak chyba my wszyscy ;)
Niestety u nas paczatki nir latwe bo w noc przed porodem synek dostal jelitowki... no i wczoraj zlapalo mnie.. jelitowka na kilka dni po porodzie to nie dobre polaczenie. Na szczescie dzis czuje sie juz lepiej i iby juz nikogo wiecej nie zlapala.

Do góry