reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Airfix bardzo się cieszę i z całego serca gratuluję. Obydwie długo czekalyśmy na nasze maleństwa , może się nie udzielałam ale cały czas czytałam co u dziewczyn i miałam wrażenie ze wszystkim się udaje zajść w upragnioną ciążę tylko nam nie czyli mnie i tobie Airfix . Więc jak tylko mnie się w końcu udało to trzymałam mocno kciuki również za Ciebie a teraz bardzo się cieszę że i ty doczekałas się swojej upragnionej kropeczki .Niech teraz rośnie zdrowo maleństwo na pociechę mamusi i niech się spełni Twoje różowe marzenie Jeszcze raz Ci z całego serca gratuluję
Wszystkim starającym życzę spełnienia marzeń i szybkiego zajścia w upragnione ciąże

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a lampe solna i te zapachowe lawendowe świeczki to kiedy mam włączać i zapalac ;-)? Przez cały cykl czy tylko w owulacje ?

Majorcia Ja po 5latach dość już mialam:) przychodzi po prostu taki miesiąc ze się wie ze to będzie teraz:) i jest..udało się

Dziewczyny bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję. Mam nadzieję ze wszystko będzie szczęśliwie aż do końca :)

reklama
Elenaa- ja miałam dwie lampki solne przy łóżku z obu stron , i nie koniecznie paliłam po prostu stoją, pomarańczowy olejek czasem lałam żeby zapach był ładny i to też na dziewczynkę ,

Airfix - nasze kropki są takie same 5 tydz 6 dz . 3 mm - może dwie laseczki się kryją :) hihi

Maziajka jak tam , który to dzień cyklu ile po owu - kiedy testujesz :) ? Kciuki trzymam niezle zaszalałas w tym cyklu.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry