reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo- zobacz fazy księżyca na Google, i now i po nowiu przed następna faza księżyca to na dziewczynkę , i ja sobie spr. Kiedy mam owulację I czy mi się pokrywa z tymi fazami

Elenaa - brałam do miesiąca przed zaciazeniem bo mi się dosłownie wszystko pokonczylo na raz i nie wiedziałam czy jeszcze brać :) czy dać sobie spokój, brałam przez cały cykl, teraz co jakiś czas pije tysiąc wit c,

Edit: w maju now był 6 a ja miałam. Owulacje 13, następna faza księżyca nastąpiła 21 , chodzi o to ze nów i po nowiu to jest więcej jonów - , teraz będzie nów 5 lipca o 5 rano ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

ja dokładnie nie wiem jak to jest, czy owulacja ma być w nowiu i po, czy starania i to sprzyja NIBY :-)

ale i tak najlepiej kochac się po burzy bo wtedy jest bardzo duzo jonów ujemnych w powietrzu :D

reklama
Do góry