reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo - a u mnie wychodzi ze była pierwsza kwarta kiedy zaszłam z synem

Elenaa- to może coś się poprzestawialo :) i jest zmiana 1 dzien -bo ja kilka miesięcy na przód zaznaczyłam kiedy now, w kalendarzu mam zaznaczone 5, wg jednej z tych stron a reszta się pokrywa wstecz i w sierpniu np. :) dziwne , no ale i tak już mi się nie przyda , hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Kobitki a patrzylyscie na chinski kalendarz? Mi teraz do pazdziernika pokazuje na chlopca. Z moim synem sie zgadza hehe..az strach sie starac:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo mi z synem sie sprawdziło, teraz czerwiec jest na dziewczynke, a potem kolejne 3 msc (lipiec-wrzesien) wskazuje mi chłopca, a potem znów dziewczynke. Ale na to bym nie patrzyła :) znam tyle osób którym to się nie sprawdziło :-)

Wytlumaczcie mi jeszcze jak to jest z tym kochaniem sie do owulacji?bo wtedy codziennie jakby przychodza nowe plemnimi takze meskie wiec jak test pokaze 2 mocne krechy to one jeszcze sa.. ale zenskich jest wiecej i wtedy jak jeszcze mamy dobre ph to to sprzyja dziewczynce tak?

Miciurka a kiedy mam zaczac ten lactovaginal zaczac stosowac i jak? Rano i wieczorem?po seksie czy co? [emoji38]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elenaa- na tym kalendarzu moi syn powinien być dziewczynka - chociaż jak spr. W wielu innych to zawsze było ze chłopiec czyli się zgadzało, z drugą ciąża tez napisane ze dziewczynka, - no tu to się okaże bo nie wiadomo :). 50/50 ;). Ale oby hehe :D

Millo - chodzi o odstęp 2 dniowy chyba Tobie ? W sensie niby do pozytywnego testu owu czy jak bo nie rozumiem :) ?!
Ph się zawsze zmienia bliżej owulacji raczej rośnie ,a to już chlopczykowo

Ja lactovaginal brałam na noc 5-6 h musi być odstępu po seksie, później Juz jak było bliżej owu to rano i wieczorem stosowałam do 2 dni po owulacji

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry