macy
Fanka BB :)
Kiraa, podanie, trzy zdjęcia i malutka wpłata na rozwój interesu powinna załatwić sprawę. ;-)Prosilam juz 3 razy, ale mnie nie wpisano.... Nie wiem co mam zrobic, jestem tu nowa, i nie wiem jakie warunki nalezY spelnic zeby znalezc sie na liscie
ja to juz po 30 stce... Dalekoale jara
![]()
Krystianmartin, mi też się wydaje, że musiało dojść do zapłodnienia, ale organizm pozbył się jajeczka. Ta wysoka temperatura wygląła bardzo obiecująco. Może warto popytać gina, co w takich sytuacjach robić i wspomagać się luteiną czy czymś podobnym.
Elmo, kochana, ja nie oceniam. Wiem, że ciąża potrafi być stresująca. Ja też z młodym byłam tydzień przed porodem na ginekologii, bo doszło do dość mocnego zapalenia dróg moczowych. Położyli mnie na 24 godziny. I między innymi pakowali no-spę. Jak mnie przestało boleć (dość szybko) zapytałam, czy muszę brać ją nadal. Usłyszałam, że tak. Ale jakoś uparty ze mnie człowiek i dałam sobie spokój, bo trzy tabletki dziennie to juz było stanowczo za duzo. Z młodą ciążę prowadziła mi położna w UK. Jak pisałam, miałam skurcze od 12 tygodnia, co mnie bardzo martwiło, ale w UK wszystko jest normą. Pojechałam do Polski i usłyszałam, że mam sobie kupić... wiadomo co, prawda? Nie uważam, że przyczyną każdej cc jest no-spa, ale myślę, że może ona zaburzać funkcjonowanie prawidłowe macicy.
Myfanwy, wow! Będzie się działo. Jeszcze prześcieradło ładnie ugładź i do dzieła.