reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Niuśka ta przeczytałam no forum o in vitro gdzie dziewczyny pisały że lekarz tak im zalecił , że 3 dni przed potencjalną owu się bierze 1.4 tabletki 10mg i tak wzięłam i od razu aspiryna czyli ten sam składnik co akard tylko nie więcej niż 70mg , no zobaczymy co to będzie , moja ostatnia szansa nie dam się już wpakować w kolejny cykl przez męża :tak: ten cykl już miał nie istnieć miałam mieć przerwę, choć i tak już spokojniej podchodzę np., wczorajszy spadek nie zepsuł mi humoru :-) więc co będzie to będzie

reklama
Airfix To cytat: "Aneta, w moim mieście jest lekarz, który stosuje taką praktykę, gdy kobieta chce być w ciąży i muszę przyznać, że w większości przypadków to się udaje. Zapewne Twój doktorek również chce uzyskac taki wynik."
Jest mowa o dziewczynie, która bierze dupka od 12dc.

piranha powiedz mi kochana bo wczoraj juz mialam pytac. Jak jest z @ po ciazy biochemicznej ? czy sa one bardziej obfte ?
pytam bo normalnie od wczoraj to kosmos mam..skrzepy jakies, a wczoraj to normalnie kawalek jakiejs miesistej tkanki ze mnie wylecial :eek: czy to jakas zluszczajaca sie tkanka czy co ? bo ja nie chce wyjsc na jakas nienormalna ale tak wole sie zapytac :blink:

Airfix hah a powiem Ci ze tego nie wiem ale pojde sie dowiedziec bo wczoraj sie bylam pytac :rolleyes2: piranha wczoraj pisala, ze taki skok progesteronu przed owulacja podobno pomaga i dobrze dziala na jajco :-p Ale matik wie wiecej pewnie ;-)

matik chyba po pewnym czasie czlowiek chcac nie chcac sie uspokaja i inaczej podchodzi do pewnych rzeczy niz na poczatku. Spokoj Nas uratuje :-D Czyli Ty bralas 1,4tabletki od 3 dnia przed owu az do teraz tak ? tzn teraz juz normalnie 2x1 ? :happy2:

krystianmartin Nuuuska czyli 3 dni przed potencjalna owulacją mówicie 1,4tabl duphastonu 10mg , czyli koniecznie musi byc duphaston nie luteina- trzeba sie bedzie zaopatrzyc :) a Luteine wtedy normalnie od 16 dc.

Nuuuska ja w tych cyklach gdzie lekarz stwierdził samoistne poronienie ( @ dostawałam tak do tygodnia po terminie ) odczuwałam dużo większy bol miesiaczkowy, krwawienie było b.obfite ( nie zapomne jak mnie złapało w wielkanoc, gdzie apteki były zamkniete, a najblizsza 1,5km, a ja podpsasek nawet nie mialam, tylko 1 , a W. nie chciał mi iść :/ musiałam leciec ) i też takie bardzo silne złuszczanie i takie dziwne miękkie cusik

To tak gratis :)

https://www.facebook.com/photo.php?....175720995849310.46683.174510765970333&type=1

Airfix no wlasnie ! takie miekkie miesiste cos ??? Bo mi to wczoraj wylecialo, ja rozumiem endometrium ale jak to sie zluszcza co miesiac to co, wczesniej chyba nie mialam endometrium :-D bo w zyciu czegos takiego nie widzialam :eek: normalnie az to wczoraj wymacac musialam bo nie wiedzialam co to :eek: a leje sie jak z wiadra, podpasek nie uzywam niestety tylko tamponow, ale normalnie nie wyrabiam :zawstydzona/y:
Kochana ja lutki nie biore, bo mi zaburzala tempke, poza tym progesteronu badac przy Niej nie ma jak, wiec przerzucilam sie na dupka :tak:Szkoda tylko ze taka roznica w cenie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
jak mi teraz nie wyjdzie to idę do lekarza , żeby mi sprawdziła czy przypadkiem nie mam polipa szyjki , bo on może całkiem zablokować dostęp plemników do środka:cool: tak bym chciała te II kreski:tak:

matik ja teraz bede robic po @ wymazy,a jak teraz znowu nic to w przyszlym cyklu mysle ze z pomoca piranhi pomysle o badaniu przeciwcial, zaczne od p/plemnikowych bo nie wiem dlaczego ale caly czas boje sie, ze cos je we mnie zabija :dry:

reklama
Do góry