reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

airfix dzięki, zakrecona była pierwsza, napisała do mnie na priv. Ale mąż w pracy wziął dane (datę urodzenia i datę poczęcia) od wszystkich dzieciatych kobiet, bo chcieliśmy zobaczyć jak się sprawdza ten chiński kalendarz i niektóre mówiły że jeżeli nam się uda to one są gotowe zaplanować trzecie dziecko. niektóre mają po dwie córki, albo dwóch synów, w tym jedna ma 2 synów planowanych jako córki metodą 2-3 dni od owulacji :) Także za jakiś czas może będzie więcej nowych dziewczyn na tym forum, to któraś na pewno odkupi ;)

Dziewczyny a ocet jabłkowy? bo mój mąż pije sobie bo lubi i nie wiem czy mu zabronić ;)

Ostatnia edycja:
reklama
kiraa ufff, bo nam teraz dopiero w marcu wychodzi dziewczynka we wszystkich trzech wersjach. Sprawdziłam ok. 20 dziewczyn (znajome moje i męża) i tym którym wychodziła ta sama płeć we wszystkich 3 kalendarzach a było tych dziewczyn 7 to 6 z nich miało faktycznie tą płeć co w kalendarzu. Tylko jedna moja koleżanka miała w trzech kalendarzach chłopców a urodziła dziewczynkę, a planowała metodą 2-3 dni przed owulką.
Podaje linka do kalendarzy:
W tym nam wychodzi dziewczynka na najbliższe kilka miesięcy:
Chinese Calendar by Pregnancy Weekly
A w tych chłopiec:
Kalendarz chiński płci - Zaplanuj płeć swojego przyszłego dziecka - *-spam-*
Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

Hej laski
Airfix wysłałam ci Priva.
Iliaczek i jak tam sie czujesz.
Zakrecia nie moge sie doczekac twojego usg.
Nuska kciuki za owulke. Ja w tym miesiacu nie zdaze zakupic paskow ;(
Iweet witaj.U mnie w we wszystkich wychodzi ze Olinek powinien byc dziewczynka.

Ostatnia edycja:
ania_g21 dziękuję, że pytasz.czuję się dobrze:-)cierpliwie czekam jeszcze:-)
mi według tych linków ten ostatni mówi, że będzie chłopiec, a dwa pierwsze, że dziewczynka:-DJeśli się uda:)

dzisiaj mieliśmy milutki dzień dla rodzinki, domu. tak rzadko jesteśmy sami we własnym domu w dzień wolny, zawsze jakiś gość wpadnie, albo my gdzieś jedziemy. było super. relaks pełną parą.

ależ się uśmiałam, jak czytałam wasze posty nagościowe:-Dmój mąż lubi paradować nago:-Dnie przy dzieciach oczywiście:tak:

pozdrawiam SERDECZNIE

Ilaczek ;) mój też I tez nie przy dzieciach oczywiście ;) tez czekam na Twoje testowanie :) z zacisnietymi &&&& I wierze, ze siie udało :)
Iwet ocet jabłkowy NIE bo to na chłopca!!!

Ilaczek kciuki zzaciśnięte :-)

Wiecie co kobietki ktos mi wszystkie spodnie na lato wypral w temperaturze 90 stopni bo sie nie mieszcze :-D haha

zakrecona dobre, to chyba ta mała psotnisia bedzie co w brzuchu mieszka ;)

iwet mnie sie żaden z podanych kalendarzy nie sprawdził w 100% w kazdym Maja powinna byc chłopcem ;-) z Ala sie sprawdził, ale taka sprawdzalność 50 % to żadna sprawdzalność - jak zgadywanie, zawsze jest 50 % że sie zgadnie ;-)

reklama
Diewczynki
a teraz cos w co zupelnie nie wierze ale chce sprawdzic :wściekła/y:
kiedys pisalyscie a ja nie czytalam bo nie wierze :nerd: jak to jest z ta obraczka.....

dziewczyny powiedzcie mi prosze jak sprawdza sie lata w tym chinskim..... Ja chyba zle sprawdzam....
wpisuje swoja date urodzenia i dodaje mi rok :szok:
i pojawia sie

Chinka mająca 38 lat, zapłodniona w 2 miesiącu księżycowym powinna urodzić dziewczynkę.

Ostatnia edycja:
Do góry