reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mój mały mężczyzna życzy Ciocia wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet Tatuś mojego słodziaka przyłacza sie do życzeń:-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 66
cocinella Saw Palmetto bierzesz jak masz wysoki testosteron, trzeba go najpierw zbadać :)

ewelin00 https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index9261.html na tej stronie zakrecona podała 7 czynników :)

Dziewczyny dziękuje odnośnie tego magnezu, spróbuje kupić jeszcze ten w proszku i mam nadzieje ze efekt będzie lepszy, Katriina, Iweet Ja tez miałam wczesniej sensacje żołądkowe ale to po 2 miesiacach stosowania dopiero, a tu trzeci dzień suplementów i ja jestem po 6 razy w łazience, a gdzie dalej? Cykl moj staraniowy prawdopodobnie zacznie sie 30 czerwca- to kawał czasu i jakby tak codzien miało być to nie wiem czy to najzdrowsze jest dla organizmu hahah

zakrecona wow jaki przystojniak! sliczny ;-);-)

airfix , kate.. - ah w sumie nawet go nie zbadałam, taka narwana jestem :-) muszę to zrobić ;-)

airfix u mnie rewolucje żołądkowe też praktycznie od początku, ale z czasem zrobiły się mniejsze i nie każdego dnia. może i u Ciebie tak będzie

marzycielka niestety u mnie tylko poziom magnezu bardzo dziewczynkowe, sód i wapń chłopczykowy a potas pół na pół.

airfix generalnie staralismy sie caly luty, ale lipa ;) także ten miesiac chyba odpuscimy a zaczniemy od kwietnia
generalnie magnez i wapno i tak biore juz jakis czas
nie sole, nie jem ziemniakow i pomidorow, dieta bardziej na dziewczynke...

wiec przez marzec mamy zamiar to kontynowac i chyba przejde na ''dukana'' czyli na maksa bialko ;)
zamowilam wlasnie sylk...

powinno chociaz troszke zwiekszyc szans ;)

chociaz dalej zastanawiam sie czy lepiej starac sie kilka dni przed owulacja, czy moze codzienny seks w celu oslabienia meskich plemnikow? sama nie wiem...

ps: ogladam opaski jonizujace na allegro , powariowalam :)

reklama
Airfix - ja mam sensacja żołądkowe po tym magnezie od samego początku. Próbowałam brać mniejszą dawkę, ale to nic nie dawało :-( w sumie nie wiem dlaczego tak mam?

Macy - oszczędzaj się, bo przy takich upałach na pewno nie jest Ci lekko. Ale już niedługo będziesz miała mamę przy sobie, więc odetchniesz sobie trochę :-) a na kiedy masz termin porodu?

Do góry