Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
A co wy na to jak ja po pologu nie mialam jeszcze @?? a przytulanka byly?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dopiero sposoby!!!!!!!! Ja mam już synka, ale strasznie marzę o dziewczynce. Jaką skuteczność mają te sposoby owulacyjne?dziewczynki ja to bym chciala jedno i drugie - najlepiej za jednym razem ;-)))
Ale co do planowania plci to dosc dokladnie i jasno napisala to Ewa -Analityk ta od testow owulacyjnych z alegro w dolaczonej instrukcji..
Chlopiec;po tescie owulacyjnym pozytywnym czekamy 12 godz i rozpoczynamy starania Ewa pisze ze najlepiej jednak czekac 20 godz i przytulac sie mieszy 20 -26 godz od pozytywnego testu i przed jego wyznaczeniem co najmniej na 4 dni wstrzymac sie od przytulania. Jesc duzo sodu!!!
dziewczynka:
o dziewczynke starac sie najlepiej przed pozytywnym testem najlepiej przytulac sie co 1-2 dni od miesiaczki do pozytywnego testu po pozytywnym tescie juz sie nie przytulamy. Jesli przed testem sie nie przytulalismy to mozna to zrobic max do 4 godz. po tescie pozytywnym.. Jesc duzo wapnia!!!
To oczywiscie polecenia Pani Ewy podobno sprawdzone.;-)) ale ja mysle ze to dotyczny dziewczyn ktore maja idealne cykle... Ewa pisze jeszcze ze im starsza matka tym wieksza szansa na coreczke i jesli bierze sie hormonki to tez istnieje wieksza szansa na dziewczynke...
wiec powodzenia...!!! ja tam staram sie od jakiegos czasu i przed i po..a co mi tam ..;-))
Przytulać się dziś czy to juz na chłopaka bedzie?
Wieczorem tez testuje.
Czytalam, ze jak pojawi sie druga kreska, to juz chlopczyk.... i nie wazne czy jasna, czy ciemna, jak druga jest, to brak przytulanek:--p
![]()