reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama chyba chciałas Miciurki o to zapytać czy mnie?
Ja dietę stosowalam od stycznia przy czym nie była to bardzo scisla dieta bo ja ogólnie lubię nabiał, z mięsa jem tylko kurczaka i indyka, i wogole nie solimy. Więc ogólnie nie wiele zmienialam oprócz tego ze jeszcze zwiększyłam nabial i ograniczylam zakazane rzeczy (owoce typu jablka, pomidory, itp). I w sezonie non stop truskawki i maliny jadłam :-) ziemniaki tez rzadko jedliśmy bo raz na 2 miesiące. Teraz częściej bo mam wene na pieczone ;-) bo gotowanych nie lubie

reklama
Maranatha to masakra normalnie! Czyli faktycznie nie ma co. Pewnie i tak będę miała trzeciego syna hehe. Ogólnie wydawało mi sie ze o wiele łatwiej chłopca trafić a ty trzy dziewczynki a warunki spełnialiscje oboje.

Elenaa pytałam Ciebie bo pisałaś ze wlasnie diete robiłaś a pewnie (oby) będziesz miała dziewczynkę wiec ciekawa byłam.

Oj ja to chyba sie przez to planowanie pochoruje!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To dobrze wiedzieć. Kupiłam suplementy itd wykorzystam napewno ale jednak nie będę celować super itd bo pewnie zaś by sie to miesiącami ciągnęło.

Aga30 a jaka Twoja historia?

To dobrze wiedzieć. Kupiłam suplementy itd wykorzystam napewno ale jednak nie będę celować super itd bo pewnie zaś by sie to miesiącami ciągnęło.

Aga30 a jaka Twoja historia?

Ja mam 3 córki. Może się tak nie przykładałam bardzo ale celowałam w chłopca w samą owu bacznie obserwując, licząc mierząc i sprawdzając testami. Pierwsza córka jest z tygodnia przed owu ale to z obliczeń kalendarzyk (wpadka) druga z parę dni przed @ był seks a trzecia w samą owu bo celowałam w chłopca. Najstarsza ma 12 lat druga ma 10 lat a najmłodsza 4 miesiące [emoji38]

Ale zescie naskrobaly!!

Miciurko piekne zdjecie tej buzki Dzidziusia i faktycznie no jaja jak się patrzy:*Gratuluje zdrowego synusia.Widac juz ze przystojniacha a jak jeszcze bedziecie o 3 sie starac to juz w ogole super:*

Maziajo jejku bardzo sie ciesze i gratulujepiekne 2 krechy:)Castagnus moze zadzialal:)

Ja to za chwile tu sama zostane:(

reklama
Do góry