reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Powiem Wam ze my na tym forum głównie planujemy dziewczynki a wśród moich znajomych to praktycznie same dziewczynki się teraz rodzą a koleżanki mnie pytają jak mają działać na chłopca :-)

A widzisz z moich pięciu znajomych tylko jedna ma dziewczynkę. A w szpitalu jak rodziłam to na oddział jednak dziewczynka. Takze nie ma reguły chyba. Ja bym zwariowała jakby wszystkie znajome miały córy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale zescie naskrobaly!!

Miciurko piekne zdjecie tej buzki Dzidziusia i faktycznie no jaja jak się patrzy:*Gratuluje zdrowego synusia.Widac juz ze przystojniacha a jak jeszcze bedziecie o 3 sie starac to juz w ogole super:*

Maziajo jejku bardzo sie ciesze i gratulujepiekne 2 krechy:)Castagnus moze zadzialal:)

Ja to za chwile tu sama zostane:(
Millooo jeszcze jaaa !!!!! :)

Witajcie, gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za staraczki. ;)

U mnie test też pozytywny, po wszystkich pozytywnych owu,. Beta hcg w dniu spodziewanej miesiączki 620. Progesteron 49.
Mam jednak wrażenie, że to chłopczyk, bo odstęp miałam tylko kilkanaście godzin lub 20. Ph było kwaśne i suplementy, ale jakoś nie wierze w swoje szczęście, by mi się trafiła dziewczynka. Zbyt kolorowo, różowo. ;)

Polcia gratuluje i trzymam kciuki za ta dziewczynkę. Nigdy nie wiadomo czy akurat nie trafiłaś. Nawet centralnie w owu tez wychodzą dziewczynki zawsze jakiś procent jest

Maziajka ty to kurczę idź na usg bo oszaleć idzie hehe [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Brałam wszystkie suplementy, mąż też. Diety nie trzymałam, tylko unikałam 3 tygodnie pomidorów itp. Nie jadłam nabiału, bo po takich dawkach wapnia i magnezu już mi było niedobrze. Dużźo herbaty miętowej. Ph miałam 3-4. Hormony na dziewczynkę. Jonizatory. Tylko ta dieta niezbyt ostra, no i odstępu brak. Z kilkanaście godzin i to chyba chłop, bo za łatwo by poszło. Powinnam mieć z 40, ale owu przyszła szybciej i pojawił się śluz taki jak woda, ale bardzo kwaśny i nieciągnący. ;) Moja przyjaciółka miała serducha dzień przed owu i ma dziewczynkę i rozpacza, bo chciała pierwszego chłopca. ;)
Czy któraś z Was sprawdzała płeć tą metodą Ramzi w 6 tygodniu ? To się w ogóle sprawdza ?

Do góry