reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorota wszystko sie wali, juz nie mam sily,

Beatko zdaję sobie sprawę, że czujesz się wyczerpana ciągłymi przeciwnościami losu. Za dużo problemów kumuluje ci się w jednym czasie. Więc jeśli potrzebujesz ( w co nie wątpię) sobie popłakać to zrób to . Niewiele pomoże ale zawsze dasz ujście swoim emocjom. Wiem co to paniczny lęk o zdrowie własnego dziecka bo niestety przeżyłam to na swojej skórze. Zrób co tylko w twojej mocy, żeby pomóc synkowi. Idź do kilku specjalistów, zrób niezbędne badania, porównaj co ci lekarze powiedzą a będziesz miała bardziej klarowny i nie jednostronny obraz sytuacji. Takie starania dodadzą ci sił do przetrwania i zajmą nieco twoje myśli. Dzwoniłaś już do tego otoralyngologa?
Co do sytuacji z mężem idź do odpowiedniej instytucji i zaoytaj się czy aby napewno wszystko jest ok z tymi kursami prowadzonymi przez tą wstrętną babę.
Trzymam za ciebie kciuki skarbie i jestem z tobą myślami. Napewno wszystkie jesteśmy. Pisz co cię boli. Możesz zawsze na nas liczyć

reklama
My bylismy dzis u laryngologa i sprawa jest bardzo powazna, o 15 mam dzwonic do ordynatora laryngologii i on ma zadecydowac co dalej, Oskar slyszy szum w uchu- ja zreszta tez to slysze. I ten ma go dalej pokierowac na dalsze badania komputerowe, ten szum moze isc nawet z ukl. nerwowego w mozgu. Wiec sprawa jest powazna. jestem zalamana, meza nadal nie ma. Ale znalazlam numer tel. jakies organ. ktora jest odpowiedzialna za przebieg kursow medycznych w kraju, wiec jezeli wszystko poszlo zgodnie z prawem, to sprawdza to i juz wszystko bedziemy wiedziec. Dobrze sie sklada bo ta organ. jest w Krakowie.

beatko,co do synka, podaj mi swój mail na priva,napisze.

Kurcze,ale mnie brzuch boli..Tak solidnie. trochę się dziś nałaziłam.Mam nadzieję że nie wyjdzie z tego @.Wiecie,mam mieszane uczucia,robić, czy nie robić jutro betkę.Kurcze,a najgorsze, że nie wiem,czy zdradzać się przed mężem z tym testem.Nie chcę aby się rozczarował, ale z kolei..nie mam nic na tą rocznicę dla niego (tylko torcik kupiłam) (dla wiadomości męzowi wczesniej mówiłam, że teścik robię dopiero pod koniec tygodnia,tylko wy wiecie dokładnie co się dzieje)

Kasia 2005 cos Ci wyslala ale nie wiem czy doszlo, bo jestem zielona w tych sprawach.
Maz juz wraca, jeszcze z nim nie mowilam o tych papierach w nocy pogadamy- wtedy sie dowiem. A jutro jedziemy juz na te badania, mam nadzieje ze wszystko beszie dobrze.
Kasiu trzymam za Ciebie mocno kciuki, za Ciebie tez Dorotko.

Ale najwazniejsze ze mam juz to skierowanie na jutro, tam wszystkiego sie dowiem. Lekarz do ktorego dzwonilam o 13 nie mial czasu rozmawiac i kazal zadzwonic o 15, o 15 jak dzwonilam to telef. mial wylaczony- wiec mam go gdzies, pojade do szpitala, slyszalam ze maja tam jakis nowy sprzet.

A mnie dzisiaj znowu piersi bolą i mam mdłości. No i rozciągliwy śluz, tyle że dzisiaj jest koloru białego. Byle do końca tyg wytrzymać i wszystko będzie wiadomo

Witajcie
Beata glowa do gory wszystko sie ulozy zobaczysz trzeba byc tylko dobrej mysli juz dzisiejsza noc spedzisz z mezem jutro wszystko razem zalatwicie u lekarza bedzie dobrze!!!
Kasia_2005 wydaje mi sie ze smialo mozesz robic mezowi prezent na rocznice :szok: w tych testch z allegro jest napisane ze kazda nawet najjasniejsza kreska oznacza ciaze :-)

Dorotko, to podobnie jak u mnie.Mdli mnie cały dzień, głowa ćmi i potwornie boli brzuszek(jak na @)Mam nadzieję, że jesli jest dzidzi małe, to sie utrzyma,bo ten ból brzuszka jest bardziej nasilony niż na @. Śluz biały, piersi nie bolą,ale temp.czuję że jest wyższa,ale nie mierze. I straszna okropna senność,ale to niedziwota,naprawde dziś mało spałam.

Kurcze,zaraz wraca mężuś z pracy..a ja nie mam nastroju zupełnie aby się cieszyć, jakoś przymulona jestem :(
Dorotko,trzymaj się dzielnie, ale by były niezłe jaja gdyby się potwierdziła i u Ciebie dzidzi. Chyba będziemy wiedziały w tym samym czasie, koło czwartku co i jak (no chyba że będzie wredota)

Beatko, nic nie przyszło od Ciebie. No nic, to innym razem. W każdym razie jestem protetykiem słuchu, nie lekarzem,ale coś tam liznęłam jeśli chodzi o słuch.Dawaj relację co i jak.Dobrze że robisz badania w szpitalu. Powiedz tylko od jakiego czasu małemu szumi? Jedno uszko,czy oba?I czy był wcześniej chory,przeziębiony? Niedenerwuj się, to może być przypadłość dość czesto spotykana u kilkulatów.

A mnie Kasiu bolą cycuchy, ale nic nie odczyuwam, jeśli chodzi o podbrzusze (co jest bardzo dziwne i niepokojące, ponieważ wy zaciążone kobietki to odczuwacie). Piersi wczoraj mnie bolały od dołu a dzisiaj dla odmiany od góry. Mnie też mdli praktycznie przez cały dzień ale z przerwami np. co jakiś czas przez godzinkę lub dwie mam spokój i odnowa jazda. Ale wiesz, u mnie ból piersi i mdłości mogą być równie dobrze wywołane przez zbyt długie oczekiwanie na @.

reklama
Kasiu a co do niespodzianki dla męża to mu powiedz, ale od razu zaznacz,że nie jesteś jeszcze w 100 proc.pewna. żeby później nie było rozczarowania ( w co bardzo wątpię) . A pod koniec tyg potwierdzisz więc będzie miał podwójną radochę.

Do góry