PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Aleksandra ja w pierwszej ciąży stosowałam mustelle i zero rozstępów a teraz oliwkę dla kobiet w ciąży z rossmana bodajże za 12 zł i masło kokosowe.
Imama jakoś nie wierze ze u Ciebie chłopczyk naprawdę. Ja jak usłyszałam w 13 tyg ze lekarz widzi chłopca to strasznie to przeżyłam a ile się naczytałam o pomyłkach
teraz już mi przeszło chociaż ciagle ta córa siedzi mi w głowie i oglądam się za małymi dziewczynkami oraz przeglądam działy dziewczęce
to silniejsze ode mnie ale pogodziłam się z faktem ze będzie drugi synek. Mimo to jak słyszę ze ktoś z bliskich w ciąży to zaraz sobie myśle ciekawe co będzie mieć... moja przyjaciółka wpadła i jest w 8 tyg. To jej trzecie dziecko parke już ma i chciałaby znów chłopca ale pewnie i tak będzie mieć corke
już przeanalizowalam jej tryb życia itd i córa jak nic ehhh pewnie tak będzie u mnie cały czas dopóki nie będę mieć swojej księżniczki
Imama jakoś nie wierze ze u Ciebie chłopczyk naprawdę. Ja jak usłyszałam w 13 tyg ze lekarz widzi chłopca to strasznie to przeżyłam a ile się naczytałam o pomyłkach