reklama
Mikallo
Fanka BB :)
WspółczujęTylko ja słonego to nie wezmę do buzi bo mnie odrzuca więc chipsów ani żadnych słonych przekąsek nie tykam anemi też nie mam...a tak apropo to na nogach też mi wypadły i nie muszę golić.
Tak miałam badaną tarczyce i wszystko z nią ok. Przeczytałam że duża ilość estrogenow może to powodować i na to się nic nie poradzi więc zostaje mi czekać do porodu...Katirl tarczyca pod kontrolą?
B
bibiU
Gość
Gosica trzymam mocno kciuki za Twoje testowanie jutrzejsze :* testuje któraś z Was teraz blisko?
Kitqa - gratuluję
niedługo utulisz syneczka 
Katirl - w ciąży to ja miałam piękne, długie włosy, do tego sie nie przetłuszczały! Cos pieknego. Natomiast jakieś 2-3 miesiące po porodzie zaczęły mi wychodzić całe pasma, podczas mycia płakac mi sie chciało bo wyciągałam takie ilości włosów. Nawet na skroniach mi sie przerzedziło. Tyle że ja już nie karmiłam, więc podcięłam włosy do ramion, zaczęłam brac różne suplementy i po jakims czasie zaczęły odrastać. Hormony w ciąży i po niej robią swoje :/
Gosica - czekamy na test
Katirl - w ciąży to ja miałam piękne, długie włosy, do tego sie nie przetłuszczały! Cos pieknego. Natomiast jakieś 2-3 miesiące po porodzie zaczęły mi wychodzić całe pasma, podczas mycia płakac mi sie chciało bo wyciągałam takie ilości włosów. Nawet na skroniach mi sie przerzedziło. Tyle że ja już nie karmiłam, więc podcięłam włosy do ramion, zaczęłam brac różne suplementy i po jakims czasie zaczęły odrastać. Hormony w ciąży i po niej robią swoje :/
Gosica - czekamy na test
Imama
Kati miałam ten problem w obydwu ciążach. Przy kp wszystko wróciło do normy aż ponad norme i paznokcie i włosy.
Teraz o dziwo nie mam problemów także nie mam pojęcia od czego to zależy.
Mikallo a Ty jak się czujesz? Kiedy masz termin?
Gosica jutro testowanie? Ulala życzę pozytywu świątecznego [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Teraz o dziwo nie mam problemów także nie mam pojęcia od czego to zależy.
Mikallo a Ty jak się czujesz? Kiedy masz termin?
Gosica jutro testowanie? Ulala życzę pozytywu świątecznego [emoji7]
Marzycielka86
Gosica mocne 

za II kreseczki
Miciurka a jak u Ciebie?
Kitqa super jednak marzenia się spełniają :-)
Imama a Ty kiedy masz polowkowe?

Miciurka a jak u Ciebie?
Kitqa super jednak marzenia się spełniają :-)
Imama a Ty kiedy masz polowkowe?
reklama
Gosica
Cześć dziewczyny! Dziękuje Wam, jutro w końcu testowanie 9 lub 10 dpo. Ciekawa jestem co z naszych przytulanek wyjdzie. Staram się nie nastawiać, nie mam objawów, cały czas łykam luteinę już nawet nie analizuje tempki.
Podziel się: