ana.
Fanka BB :)
@Imama no to trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte
przygotowania do swiat? no ida ida powloli, ale do przodu ,mąz mi nakazał sie oszczedzac, zebym czasem za predko nie urodzila, bo nie mamy z kim najmlodszego w razie czego zostawic, bo dopiero po nowym roku tesciowa przyjezdza w polowie stycznia
@leeleeth Twoj kroliczek ma juz 3 mce ponad
ja tez sie doczekac nie mogłam i zla bylam ze musze czekac rok po CC zeby zaczac staranka, a ze nie masz jeszcze miesiaczki to nic, przylezie niebawem
a jak tam Twoj kroliczek grzeczny? zdrowy? I masz racje matki synow chyba zawsze widza jajka na Usg
do teraz nie potrafie uwierzyc, ze byc moze pipka sie tam chowa i chyba uwierze dopiero jak zobacze przy porodzie.
@Gosica tez Ciebie pamietam
i trzymam kciuki za szczesliwy cykl. 
@Majorcia zdrowka, nas tez dopadly jakies wiruski poprzeziebiani wszyscy lacznie ze mna, nosy zasmarkane...
A swoja droga zaczynam sie bac porodu glupie? moze, ale świadoma CC bede miała pierwszy raz i powinnam sie cieszyc, bo o to mi chodziło, moge sobie zaplanowac wszystko, a zamiast tego zaczynam srać w gacie
@leeleeth Twoj kroliczek ma juz 3 mce ponad
@Gosica tez Ciebie pamietam
@Majorcia zdrowka, nas tez dopadly jakies wiruski poprzeziebiani wszyscy lacznie ze mna, nosy zasmarkane...
A swoja droga zaczynam sie bac porodu glupie? moze, ale świadoma CC bede miała pierwszy raz i powinnam sie cieszyc, bo o to mi chodziło, moge sobie zaplanowac wszystko, a zamiast tego zaczynam srać w gacie