reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dobra 'dziopy' słać mi intensywnie fluidy męskie!
mój skąpy okres jest okresem i od ok 20tego zaczynamy bój. Tj nasz ostatni cykl, jeśli się nie uda to trudno widać tak ma być 
Ps wasze brzuszki są cudowne
Zonami
Hej!
Ajlak gratulacje, uwierz!
Ja po wizycie, 12t2d nub długi i gruby, gdyby nie leżał płasko i jak bym nie znała teorii powiedziałabym że chłopiec. No nic, za tydzień mam prenatalne, zobaczymy czy się podniesie. Dziec mniejszy niż OM a owulacją była w terminie, syn mon był zawsze od tygodnia do aż dwóch większy niż z OM więc nie wiem czy wielkość nie jest dziewczynkowa jak nub zostanie na miejscu. Tzn chodzi mi o to że jak dziewczynka to jednak mniejsza ach nie ważne trochę zdenerwowana jestem. Martwię się ta wielkością niby tylko 3 dni brakuje do OM ale jak mówię syn był średnio 10 dni do przodu.
Ajlak gratulacje, uwierz!
Ja po wizycie, 12t2d nub długi i gruby, gdyby nie leżał płasko i jak bym nie znała teorii powiedziałabym że chłopiec. No nic, za tydzień mam prenatalne, zobaczymy czy się podniesie. Dziec mniejszy niż OM a owulacją była w terminie, syn mon był zawsze od tygodnia do aż dwóch większy niż z OM więc nie wiem czy wielkość nie jest dziewczynkowa jak nub zostanie na miejscu. Tzn chodzi mi o to że jak dziewczynka to jednak mniejsza ach nie ważne trochę zdenerwowana jestem. Martwię się ta wielkością niby tylko 3 dni brakuje do OM ale jak mówię syn był średnio 10 dni do przodu.
kitqa
@PrzyszłaMama87 trzymasz się dzielnie, oby tak dalej. Ale już niego koniec i będziesz mieć dzidziusia
P. S nie widzę twojego zdj z brzuszkiem :/
@Mikallo super że do porodu daleko! Oby tak dalej malutki masz brzuszek
ja pod koniec miałam okrągły i wystający jak piłeczka haha
@ana. Ale brzuch!
i do tego już nisko. Trzymaj się. Mnie będąc w ciąży też ciężko przychodziło podejmowanie decyzji hehe
@Millo nigdy nie mów nigdy
@szczypiorskowa12345
Jest bardzo ciekawa jaką obrałaś taktykę? daj znać co robisz, trzymam kciuki za owocny cykl [emoji57]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
P. S nie widzę twojego zdj z brzuszkiem :/
@Mikallo super że do porodu daleko! Oby tak dalej malutki masz brzuszek
@ana. Ale brzuch!
@Millo nigdy nie mów nigdy
@szczypiorskowa12345
Jest bardzo ciekawa jaką obrałaś taktykę? daj znać co robisz, trzymam kciuki za owocny cykl [emoji57]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Kitqa tak trzymam się chociaż już ciężko na samej końcówce
tez mam taka okrągła piłeczkę ale czemu nie widzisz fotki hmmm
Ajlak super jak tak lekarz powiedział
to naprawdę dobrze wróży i corka będzie jak nic
jak będziesz miała chwile przypomnij jak wyglądały Twoje staranka.
Zonamito już niedługo tez poznasz plec i trzymam kciuki żeby nub się nie podniósł
Ajlak super jak tak lekarz powiedział
Zonamito już niedługo tez poznasz plec i trzymam kciuki żeby nub się nie podniósł
Dobra 'dziopy' słać mi intensywnie fluidy męskie!mój skąpy okres jest okresem i od ok 20tego zaczynamy bój. Tj nasz ostatni cykl, jeśli się nie uda to trudno widać tak ma być
Wysyłam Ci cały jaki tylko mi został... wszystkie fluidki chłopczykowe wysyłam [emoji7]
Dla Was Kochane, a wezmę dziewczynkowe w każdej ilości [emoji7][emoji173]️

Mikallo
@szczypiorkowa12345 ślę chlopczykowe fluidy 
@ana. ,@kitqa brzuszek mam spory, moze na zdjeciu nie widać. Do terminu jeszcze teoretycznie 4 tyg, wiec pewnie urosnie choc juz bym nie chciała ;P
@PrzyszłaMama87 piekny brzuszek i jaki maleńki! Ktory to już tc?
@ana. ,@kitqa brzuszek mam spory, moze na zdjeciu nie widać. Do terminu jeszcze teoretycznie 4 tyg, wiec pewnie urosnie choc juz bym nie chciała ;P
@PrzyszłaMama87 piekny brzuszek i jaki maleńki! Ktory to już tc?
Marzycielka86
Szczypiorkowa ja także przesyłam wszystkie chlopczykowe fluidki a chętnie przyjmie dziewczynkowe 

PrzyszłaMama87
Mikallo ja mam termin na środę
Twój brzuszek tez wydaje się mały i myśle ze już raczej nie urośnie bo mi pod koniec praktycznie się dużo nie powiększył. To 4 tyg przed Tobą? Dobrze kojarzę ze masz termin na 19.02? Moje urodziny 
reklama
szczypiorkowa12345
Dziewczyny u nas płeć damska w ilości hurtowej naprawdę obdarze Was każda i jeszcze zostanie, w tym momencie w rodzinie męża mamy 7 dziewczynek i 0 chłopców, a w mojej 4 dziewczynki i 1 chłopiec hahaha walczymy zatem do ostatniego tchu
Moja taktyka? Nie mam żadnej, idziemy na żywioł co 2gi dzień i tyle. Teraz okres miałam 7dni za wcześnie co się NIGDY wcześniej nie zdarzyło
i cały mój kalendarz poszedł w łeb
Ps JAKIE TESTY OWULACYJNE?!
Moja taktyka? Nie mam żadnej, idziemy na żywioł co 2gi dzień i tyle. Teraz okres miałam 7dni za wcześnie co się NIGDY wcześniej nie zdarzyło
Ps JAKIE TESTY OWULACYJNE?!
Podziel się: