reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Miciurka mam plan taki że wieczorem męża biorę w obroty, test wyszedł dziś pozytywny więc działamy nie czekam dłużej bo może być już za późno a wcześniej przytulanka były w 7 dc ale z zabezpieczeniem. A dziś mam 16 dc.
szczypiorkowa12345
Dziewczyny gdzieś przeczytalam wypowiedź że test owulacyjny może wykryć wczesna ciąże (polecane te zielone które mam) i dla jaj zrobiłam sobie przed chwilą... I wyszło coś takiego oczywiście to niewiele dla mnie znaczy do momentu kiedy zr test ciążowy a zrobię go najwcześniej w niedzielę, ale czy test owu w 10dpo ma wykazać kreski?
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna

Dziewczyny gdzieś przeczytalam wypowiedź że test owulacyjny może wykryć wczesna ciąże (polecane te zielone które mam) i dla jaj zrobiłam sobie przed chwilą... I wyszło coś takiego oczywiście to niewiele dla mnie znaczy do momentu kiedy zr test ciążowy a zrobię go najwcześniej w niedzielę, ale czy test owu w 10dpo ma wykazać kreski?![]()
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna![]()
U mnie ostatnio testy owu pokazały kreseczki znacznie szybciej niż ciążowe. Także [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dobrze jest! Niech zostanie

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
szczypiorkowa12345
No co Ty mówisz [emoji33] czyli co?! Ze jest realna szansa że zobaczę dwie kreski z Igorem / Adrianem?! Tak wybieramy z mezem już imię dla syna [emoji41][emoji39]U mnie ostatnio testy owu pokazały kreseczki znacznie szybciej niż ciążowe. Także [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dobrze jest! Niech zostanie
![]()
No co Ty mówisz [emoji33] czyli co?! Ze jest realna szansa że zobaczę dwie kreski z Igorem / Adrianem?! Tak wybieramy z mezem już imię dla syna [emoji41][emoji39]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna![]()
No jest, zawsze jest szansa [emoji16]

Mój test owu już w ciąży [emoji16]

Oj dziewuszki jak ja się źle czuje, mdli mnie mega, znowu wymiotowałam, kawy nie mogę No chyba jakaś jelitówka albo inne ***** się przypałętało

szczypiorkowa12345
Dobra nie nakręcam się absolutnie. Czekam do niedzieli, myślę że z tego co pisaliście wczoraj miałam możliwą implementacje więc chyba należy odczekać 48h czy coś takiego więc jak nic sobota/niedziela... Ale jak wyjdzie test wcześniej jak 14.02 (czyli termin @) to chyba padne... Bo to będzie znów inaczej jak przy dziewczynach za waszą poradą i w zupełności z przypadku wszystko będzie na odwrót...
szczypiorkowa12345
Na kiedy Ty masz termin @?No jest, zawsze jest szansa [emoji16]
![]()
Mój test owu już w ciąży [emoji16]a to ciążowy z tego samego dnia [emoji6]![]()
Oj dziewuszki jak ja się źle czuje, mdli mnie mega, znowu wymiotowałam, kawy nie mogę No chyba jakaś jelitówka albo inne ***** się przypałętało
![]()
reklama
Podziel się: