reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
@szczypiorkowa poszlismy na żywioł 5 dni przed ovu i jeszcze zaraz jak mnie jajnik bolal to też (zle sie wyrazilam). Wtedy tez lylalam wiesiolka i ten concierve plus i myślę, ze dlatego it's a boy ;P
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga_z1
Szczypiorkowa, ja kiedyś czytałam gdzieś, że czasami tak jest, że orgazm może spowodować pęknięcie pęcherzyka. To by w jakimś stopniu tłumaczyło taką sytuację... Ale czy tak jest to nie wiem. Ja nieraz się zastanawiam, jak możliwe jest że 5 dni żyją plemniki, dla mnie to dziwne....Aaaaa wogole właśnie dziś dzwonila koleżanka i co?! Ciąża z chłopakiem - Adrianem... Nasze imie z którego powstała młodsza córka... Zaszła w ciążę bo wpadli w 5dni PRZED OWU, JA SIĘ PYTAM KUŹWA JAK?!
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna![]()
Co do linku z kalendarzem to odpowiadam: w czas poczęcia wstawiaj czas owulacji. I jak córki się sprawdziły?
szczypiorkowa12345
To jest poczęcie to owu to wychodzi jak złoto - BOY!!! JAK W KAŻDYM INNYM KALENDARZU [emoji7]Szczypiorkowa, ja kiedyś czytałam gdzieś, że czasami tak jest, że orgazm może spowodować pęknięcie pęcherzyka. To by w jakimś stopniu tłumaczyło taką sytuację... Ale czy tak jest to nie wiem. Ja nieraz się zastanawiam, jak możliwe jest że 5 dni żyją plemniki, dla mnie to dziwne....
Co do linku z kalendarzem to odpowiadam: w czas poczęcia wstawiaj czas owulacji. I jak córki się sprawdziły?
Córki spr na tym ogólnym bo nawet nie wiem kiedy miałam owu ale się sprawdzilo [emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Moja znajoma ma dwie córki. Zawsze polegała tylko na kalendarzyku. Powiedziała ze współżyli codziennie aż do bezpiecznego odstępu od owu. Jak zaczęli planować dzieci to zawsze pozwoliła na współżycie codziennie ale k jeden dzień bliżej owu. Ma dwie córki Wiec odstęp by się zgadzał.
Druga znajoma współżyła codziennie aż do pozytywnego testu owu potem nic i będzie miała dziewczynkę.
Ja moja córkę mam z codziennych staran aż do dnia owu łącznie.
Ja myśle ze ma znaczenie częstotliwość staran, pH, dieta. Ja tez zaraz po staraniach aplikowałam gynoflor wzięłam ciepła kąpiel i hurry up.
Druga znajoma współżyła codziennie aż do pozytywnego testu owu potem nic i będzie miała dziewczynkę.
Ja moja córkę mam z codziennych staran aż do dnia owu łącznie.
Ja myśle ze ma znaczenie częstotliwość staran, pH, dieta. Ja tez zaraz po staraniach aplikowałam gynoflor wzięłam ciepła kąpiel i hurry up.
belle81
Dziewczyny na spokojnie. Można zajść i przed okresem i zaraz po. To są wpadki lub jak kto woli niespodzianki spowodowane przesunięciem owulacji. Każda z nas wie że wiele czynników wpływa na to kiedy jest. I nie każda wie kiedy. Powiedzmy sobie szczerze ,jak się nie staramy i dzidzie nikt nie pbserwuje wszystkich pikow,sluzow itp. Jest jak jest a potem... No właśnie. I z rad są te wszystkie teorie. Dopiero później analizujemy jak to się stało.Moja znajomy zaszla z chłopcem zaraz po okresie i to w czasie kp [emoji14]
belle81
Taaak! Zdecydowanie!Aha orgazm wydaje mi się sprzyja poczęciu chłopca. Dodatkowo najlepiej jak dojdzie do O przed dojściem M
To teraz trochę prywaty. Jak "robiliśmy" drugie dziecko była Wielka namiętność i tak ja pierwsza och i ach
reklama
No nie mów... No to jak to kuźwa jest?! A jednorazowe czy wielorazowe próby?! Bo ona mówiła że si ie tak zaszaleli na wyjeździe w 4 i 5 dni przed owu, kilka razy w tym czasie [emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna![]()
Regularnie ci dwa dni [emoji6]

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Podziel się: