reklama
Dziewczyny ledwo was doczytałam, nie pamiętam chyba wszystkiego!
Leeleeth następnym razem się uda!
Szczypiorkowa ja tam na tym teście widzę nie kreske tylko imię Igor
trzymam kciuki mocno za ciebie a środowisko po pprostu olej albo mów lepiej mieć nawet 4 zdrowe córki niż jednego ale chorego syna...
Kinga mi kalendarz chiński pokazal dwie dziewczynki i mam dwie
Co do pragnień to ja mega chciałam mieć córkę i mam, teraz chciałabym chłopca bardziej dla mojego męża choć on kocha córki najbardziej na swiwcie i nie ma mega ciśnienia nie ma. Ja chcę mieć trzecie dziecko i bardziej to ostatnie poronienie tak działa mi na mozg, reszta to wiadomo jeśli mogę wapomoc osiągnięcie celu zaplanowania płci to czemu nie. Ale nie będę trzymać się restrykcyjne postawiłam na olej z wiesiolka, będę pic zielona herbatę kupię ten zel no i testy owulacyjne to myślicie o tych z buźka clearblue? Stosowała któraś? Ja nie wiem z którego dnia owu czy przed czy po są moje dziewuchy ale teraz postawie na sex czysto w owu co ma być to będzie
Leeleeth następnym razem się uda!
Szczypiorkowa ja tam na tym teście widzę nie kreske tylko imię Igor
Kinga mi kalendarz chiński pokazal dwie dziewczynki i mam dwie
Co do pragnień to ja mega chciałam mieć córkę i mam, teraz chciałabym chłopca bardziej dla mojego męża choć on kocha córki najbardziej na swiwcie i nie ma mega ciśnienia nie ma. Ja chcę mieć trzecie dziecko i bardziej to ostatnie poronienie tak działa mi na mozg, reszta to wiadomo jeśli mogę wapomoc osiągnięcie celu zaplanowania płci to czemu nie. Ale nie będę trzymać się restrykcyjne postawiłam na olej z wiesiolka, będę pic zielona herbatę kupię ten zel no i testy owulacyjne to myślicie o tych z buźka clearblue? Stosowała któraś? Ja nie wiem z którego dnia owu czy przed czy po są moje dziewuchy ale teraz postawie na sex czysto w owu co ma być to będzie
Marzycielka86
Fanka BB :)
Leeleeth przykro mi, ale Cię pociesze bo za 14 dni dołączę do Ciebie i wtedy marzec będzie nasz ;-)
Miciurka dopóki nie ma @ jest jeszcze nadzieja :-)
Szczypiorkowa widzę widzę i przesyłam wszystkie niebieskie fluidki co do ostatniego zabieraj
Gosica a jak u Ciebie? Pokazuj nam te 2 kreseczki

Miciurka dopóki nie ma @ jest jeszcze nadzieja :-)
Szczypiorkowa widzę widzę i przesyłam wszystkie niebieskie fluidki co do ostatniego zabieraj

Gosica a jak u Ciebie? Pokazuj nam te 2 kreseczki

kredkaczarna
Dziewczyny robie zamowienie w aptece gemini podpowiedzcie hakie testy owu wziac 
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Link do: Test owulacyjny paskowy HorienMedical, 1 opakowanie (30 testów) - Testy diagnostyczne
Ktos zna takie?
Ktos zna takie?
Gosica
Dziewczyny, ale skrobiecie.Szok[emoji15] w pełni rozumiem Wasze rozterki, pragnienia. Z kolei ja dzisiaj łapie dola bo chyba nici z tego cyklu. Dzisiaj 11 lub 12 dpo , zrobiłam test ovu i czysto, negatyw
jutro zatestuje ciążowym, ale jeśli ten ovu nic nie pokazuje to już mniejsze szanse na ciążowy [emoji29]
Marzycielka, dołączę chyba już do marcowych staraczek.
Leeleth, podoba mi się Twoje nastawienie. Będzie kolejny cykl i kolejne staranka. Wiadomo, super by było gdyby już się udało, ale czasami trzeba uzbroić się w cierpliwość. Mi po troszkę zaczyna już jej brakowac.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Marzycielka, dołączę chyba już do marcowych staraczek.
Leeleth, podoba mi się Twoje nastawienie. Będzie kolejny cykl i kolejne staranka. Wiadomo, super by było gdyby już się udało, ale czasami trzeba uzbroić się w cierpliwość. Mi po troszkę zaczyna już jej brakowac.
Imama
Marzycielka Ty to się nie wykruszaj już! Bo u Ciebie za te 14 dni maja być dwie kreski a nie następny cykl [emoji7]
Miciurka dawaj dawaj EGS! Coś wcześniej o tym czytałam. Ogólnie sama domowa inseminacja daje duże szanse na córkę wiec to myśle jak dobrze zrobione to idzie strzelić. Aż bym chętnie popatrzyła pod mikroskopem na te różnice w plemnikach XX a XY
Miciurka dawaj dawaj EGS! Coś wcześniej o tym czytałam. Ogólnie sama domowa inseminacja daje duże szanse na córkę wiec to myśle jak dobrze zrobione to idzie strzelić. Aż bym chętnie popatrzyła pod mikroskopem na te różnice w plemnikach XX a XY
reklama
Podziel się: