reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka, miałam potwierdzona ovu monitoringiem. Mi się wydaje, ze powoli psychika zaczyna nie domagać. Jakaś blokada.
Może te suple u męża, lukrecję role przerwy po ovu do 1dc. Szyszki bierze cały czas, wg mnie jest w całkiem dobrej firmie-wiadomo nie to co przed supłami ale jest OK. Zastanawiam się, czy nie wsiąść w tym cyklu clo. Mam jeszcze 2 opakowania.
Imama, mi tez się marzy taka sesja brzuszkowa. Oj kiedy ja się doczekam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Imama co ty sądzisz o tej kawie ze słodzikiem i cynamonem miedzy posilkami? Bo qrde ciezko mi wytrzymać te 5 h a ta kawa troche oszukuje żołądek....

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla.przypomnienia napisze - Ja z poprzednich mega wypasionych staran mam syna a bralam.mega dawki magnezu wapnia (tak cytryniany itp).mnostwo innych supli , irygacje itp , - sylku tez bym nie kupowala , uzywalam w zajsciu numer 2 ;), jesli macie juz kupic lubrykant kupcie rephresh - on dostosowuje ph i trzyma.na poziomie 4 czyli jak masz 3 to podwyzy do 4 a jak masz 6 obnizy do 4 , takze jesli macie wybor kupic cos to rwphresh bym brała na 1 miejscu pod uwage pozniej replens a na koncu sylk,

Leeleeth- podaj jeszcze raz strone na rephresh jak masz gdzisz pod reka ;), zaraz dodam linka do egs- a co widzisz ?

Jeszcze dodam ze spr. Na forum starankowym i sa 3 dziewczyny ktore zrobily egs - i 2 sukces a 3 dopiero jest w 4 tyg i napewno bede sledzic czy sie udalo,jestem w kontakcie z babka expertka od egs to moge sie cos zapytac jak cie to interesuje i masz jakies pytania ,

Imama- az 2 miesiace bez badan to strasznie dlugo ! Zapytaj czy widzi sprzet moze niech jeszcze sprawdza ha ;) , zawsze to warto sie upewnic [emoji14] , oo super fryzjer i sesja [emoji7] , strasznie dlugo 8-9 h mam nadzieje ze dasz rade i bedzie Ci sie wygodnie jechac !

Gosica- moze jesli teraz nic nie ma.to zrob mezowi kilka.dni przerwy od wsyzyskiego a jak okres przyjdzie to znowu niech zacznie ?! Hm no nie wiem.co ci poradzic -moze faktycznie psychika cos tu ma do rzeczy ,

Mihasia- Co do saw palmetto nie wiem tez sceptyczna jestem.bo bralam jak zaszlam w 1 ciaze o tez mam syna , a tu widze ze dobre efekty ma lukrecja - wiec ja np sama biore lukrecje , kawe bym pila.a nie dasz rady bez slodzika tylko sam cynamon?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@miciurka u mnie albo slodka bez mleka albo z mlekiem gorzka. Jak myslisz co lepsze?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia - a.moze zmien na mleko pochodzenia roslinnego - imama co o tym myslisz? Przypomnij na twmat soji no cos mi swita ze czytalas :)

Egs na chlopca dla chetnych

1518435286-bbad47e45573a426-aaaaaa.png
1518435308-11934d4d1095e7aa-aaaaaa.png
1518435317-18a472cfbc671521-aaaaaa.png

1518435350-403e371c41270d9f-aaaaaa.png
1518435373-a893ca3ee8012196-aaaaaa.png
1518435379-c0dfb6cf1560cb58-aaaaaa.png

reklama
Szczypiorkowa - zobacz czy kreska ta druga ma kolor bo jak nie ma koloru to wtedy fałszywie pokazuje (oby nie)

Do góry