reklama
Jeszcze jedno pytanie zagubionej duszy
Kiedy aplikujexie ten represh ? Przed staraniami czy po ? I cała ampułkę?
Ja po zapodalam cały i pewnie wszystko mi wybiło. A teraz przed starankami co trzy dni 1/3 mniej więcej [emoji6]

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Rany boskie święte
Dzqonie się umówić się do mojego ginekologa bo wiadomo terminy min msc...
Odbiera Rejestracja, mówię bla bla bla że potwierdzenie ciąży v bla bla bla i ona kiedy ostatnia @, mówię 31/1.02, i cisza pani pytana czy napewno, ja oczywiście że tak, myślę co za głupia baba przecież lepiej wiem.. Ona grzecznie pyta skąd w takim razie wiem że jestem w ciąży ja jak ten osiol skończony bo test pokazał dwie kreski, na co ona ze chyba nje bardzo po w 2tyg to co najwyżej owulacja...
No i taaaaaadam olśnienie dostał geniusz matematyczny. Ja już tak popadam w owulacje, testy ciąże że liczyć Nue potrafię... Po tłumaczeniach że przepraszam że to 15/16.01 itd itd itd Panu podsumowała że nic się ie dzieje, roztargniebje u kobiet w ciąży to norma...
No powiem wam że scislo za serce [emoji813] haha
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Dzqonie się umówić się do mojego ginekologa bo wiadomo terminy min msc...
Odbiera Rejestracja, mówię bla bla bla że potwierdzenie ciąży v bla bla bla i ona kiedy ostatnia @, mówię 31/1.02, i cisza pani pytana czy napewno, ja oczywiście że tak, myślę co za głupia baba przecież lepiej wiem.. Ona grzecznie pyta skąd w takim razie wiem że jestem w ciąży ja jak ten osiol skończony bo test pokazał dwie kreski, na co ona ze chyba nje bardzo po w 2tyg to co najwyżej owulacja...
No i taaaaaadam olśnienie dostał geniusz matematyczny. Ja już tak popadam w owulacje, testy ciąże że liczyć Nue potrafię... Po tłumaczeniach że przepraszam że to 15/16.01 itd itd itd Panu podsumowała że nic się ie dzieje, roztargniebje u kobiet w ciąży to norma...
No powiem wam że scislo za serce [emoji813] haha
szczypiorkowa12345
Aaaaacha a teraz druga sprawa, oczywisxie już wertuje strony pt jak poznać płeć dziecka, i znalazłam taki oto sposób
, która w ciąży chętna sprawdzić?!
https://******************/forum/w-ciazy-ogolne/test-z-sody-na-plec-dziecka,12790.html
, która w ciąży chętna sprawdzić?!
https://******************/forum/w-ciazy-ogolne/test-z-sody-na-plec-dziecka,12790.html
szczypiorkowa12345
Ale to nie na taki test! [emoji23] to do. Owy z sody i siku 
szczypiorkowa12345
Dla JAJ ZROBIŁAM ten test z soda i moczem - wyszedł chlipak [emoji23][emoji39][emoji41]
Dziewczyny traktuje to jako zabawę, ja wiem ze mocz to wsyztsko co jemy, więc rozumiem ale ciekawość silniejsza [emoji23]
Dziewczyny traktuje to jako zabawę, ja wiem ze mocz to wsyztsko co jemy, więc rozumiem ale ciekawość silniejsza [emoji23]
reklama
szczypiorkowa12345
Pracując w UK, miałam doczynienia mi Chinusami oni tam wierzyli w sumie się sprawdzalo u nich, że ostre jedzenie na chłopca. Ale zjadłam RAZ ich ryż z mięsem, myślałam, że braknie 2 litry wody i drugie 2 l coli. U ma skekbab na ostro to takie lekko ostre...Mój mąż od jakiegoś czasu je bardzo bardzo ostro. Czytalyscie gdzieś może jak to moze wpływać chłopczykowo, dziewczynkowo??
Podziel się: