Marzycielka86
Fanka BB :)
Andzelisia gratuluję, dużo zdrówka dla synka i dla Ciebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Osobiście mam takie zielone testy owu i one są naorawde adekwatne. Chociaż z tymi testami to jest róznie. Mi pozytyw o 7dmej rano pozytywny a ok 14 już NIC i tak cały czas, owu miałam ponad 48h po pozytywnym teście...
leeleeth-dziękuję to by się zgadzało bo 2 jest z 12dc.a 13dc.czułam kucie jajników.
tylko czemu takie blade i niewiadomo co tojakie polecacie testy?
ale u mnie owu.zazwyczaj 13dc.
@andzelisia gratuluję, super maluszek w sam raz do schrupania [emoji7] wszystkiego dobrego dla was
Szczypiorkowa na pewno nasza selekcja plemników w pl była by pionierskia, a część społeczeństwa zjadła by nas za to :/ dla Marzenia [emoji7] wszystko.
P. S. Super że kreska ciemnieje[emoji57]. Dobrze ze idziesz do lekarza, rozwieje twoje obawy, i sprawdzi czy wszystko jest ok. Więc się nie przejmuj : )
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki dzisjaj do mnie przyszla bransoletka z hematytu i lampa solna. A co tam, tonący brzytwy się chwytaWiecie moze jak dlugo trzeba nosic bizuterie żeby nas troche najonizowala i jak dlugo włączać tą lampe solną?
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
@leeleeth, a obliczylas jakie byly by koszty takiego EGG? Ile kosztują te wszystkie mikroskopy, probówki itd?
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom