reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Szczypiorkowa a jak się czułas z dziopkami na początku ciąży? Ja dziś kiepsko chociaż wstałam późno to mdlosci zmęczenie i senność od 16 znowu mnie napadly .
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Ja tej diety nie umiem utrzymac zwlaszcza ze ja przy dziecisch potrafie sniadanie jesc przez godzine :/
Moj mlodszy synu tez ze stycznia 2017
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
anija.82
Ja cały czas chciałam przytyć ważę około 50kg (165cm) no a teraz dieta bo chce córkę A ja na hasło dieta to chodzę i cały czas coś podjadamJa tej diety nie umiem utrzymac zwlaszcza ze ja przy dziecisch potrafie sniadanie jesc przez godzine :/
szczypiorkowa12345
@Kruszynka123 z pierwszą na początku DRAMAT. byłam wtedy na wczasach i myslalm ze się strulam lokalna żywnościa - mdłości i rzygnanie hak kot do 3.5msc,załapałam wł po piersiach że coś jest 'nie tak' bo wręcz, wylewaly się z bikini które na początku podróży było idealne. A z drugą nawet luz ale miałam mdłości tyle że nie wymiotowalam. Ale też pierwsze co to cycki mi wywalił już w 5/6 tyg.
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
anija.82
Z tymi cyckami to bym chciała bo chuda jestem A tak to bym i cycki duże i córkę miała@Kruszynka123 z pierwszą na początku DRAMAT. byłam wtedy na wczasach i myslalm ze się strulam lokalna żywnościa - mdłości i rzygnanie hak kot do 3.5msc,załapałam wł po piersiach że coś jest 'nie tak' bo wręcz, wylewaly się z bikini które na początku podróży było idealne. A z drugą nawet luz ale miałam mdłości tyle że nie wymiotowalam. Ale też pierwsze co to cycki mi wywalił już w 5/6 tyg.
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna![]()
Marzycielka86
Szczypiorkowa jak wizyta? Już po?
szczypiorkowa12345
@Marzycielka86 dopiero jutro, pisałam że mój lekarz odszedł z przychodni i został ordynatore ale oddziału. Mam nową Panią na jutro popołudniu ale też ponoć całkiem fajna 
@anija.82 uwierz mi ze z dziewczynami mogłabym Ci oddać ze dwa rozmiary [emoji23]
@anija.82 uwierz mi ze z dziewczynami mogłabym Ci oddać ze dwa rozmiary [emoji23]
reklama
Kruszynka123
Hehe no to chyba mam szansę na tutu z brokatem [emoji23] [emoji23]@Kruszynka123 z pierwszą na początku DRAMAT. byłam wtedy na wczasach i myslalm ze się strulam lokalna żywnościa - mdłości i rzygnanie hak kot do 3.5msc,załapałam wł po piersiach że coś jest 'nie tak' bo wręcz, wylewaly się z bikini które na początku podróży było idealne. A z drugą nawet luz ale miałam mdłości tyle że nie wymiotowalam. Ale też pierwsze co to cycki mi wywalił już w 5/6 tyg.
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna![]()
Podziel się: