reklama
Leeleeth, ale Ty miałaś bardzo pozytywny test owu, aż ciężko uwierzyć, że mogło owu nie być. Może temp zaburzona przez wstawanie, budzenie się, może temp w sypialni inna i dlatego wykres średni.
No mam taka nadzieje, bo tak już bym chciała [emoji7]
Trzymajcie kciuki [emoji3]
@Gosica zobacz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Fanka BB :)
Leeleeth u mnie tez wg temp nie bylo owu a na wizycie u gina okazalo sie ze jednak byla wi3c jak wstajesz to musisz brac piprawke na temp i sugeruj sie bardziej objawami. Mysle ze tak jak u mnie tou Ciebiw twz owu byla 
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleeth u mnie tez wg temp nie bylo owu a na wizycie u gina okazalo sie ze jednak byla wi3c jak wstajesz to musisz brac piprawke na temp i sugeruj sie bardziej objawami. Mysle ze tak jak u mnie tou Ciebiw twz owu byla [emoji4]
Ucalowalabym Cię za te słowa, przesyłam wirtualnego całusa [emoji8][emoji8]
Ps dostała któraś z was te książki pdf babydust metod? Coś ciekawego ?![]()
U mnie taka głupia sytuacja, że siostra miala kupić ale zapomniała, i nie starałam sie o pdf, a teraz czekam ale nadal nic [emoji85][emoji23] wiec chyba muszę sama ogarnąć. Tylko @Gosica miała chyba dostać? Dobrze mowie?
I jeszcze takie ciekawostki:

Leeleth a na tej grupie piszą ilu dniowe nasienie maja z tego jednego strzału babydust?o ile metodę przetrawiłam to teraz myśle sobie ilu dniowe nasienie, a przez robotę męża to tez trochę skomplikowane heh
O nasieniu nic nie piszą ta metoda polega wyłącznie na częstotliwości i odstępu czasu od owulacji. Inne aspekty nie są tak znaczące [emoji6]
reklama
Ok rozumiem, bo gdzies mi mignęło ze w 4dniowym nasieniu jest dużo chłopców wiec stress![]()
W czterodniowym to chyba dziewczynkowe przeważają [emoji848]
Ale ja już nie jestem pewna.
Podziel się: