reklama
@Kruszynka123 ja w pierwszych ciążach miałam włosy w ostatniej nie, i nawet kształt brzuszka miałam zupełnie inny ale efekt końcowy ten sam [emoji6]
Ale mam nadzieje ze u Ciebie to na dziewuszke [emoji1307]
Ale mam nadzieje ze u Ciebie to na dziewuszke [emoji1307]
Luisa2018
Fanka BB :)
My chyba jutro zadziałamy. Jakoś bez przekonania średnio wierze w ta wczesna owulacje ale ok.
Tylko teraz tak myśle bo mamy abstynencje 12 dni aktualnie wiec chyba za dużo. Czy sexy dziś z zabezpieczeniem? A jutro do środka? Plemniki będą 24 godzinne
Tylko teraz tak myśle bo mamy abstynencje 12 dni aktualnie wiec chyba za dużo. Czy sexy dziś z zabezpieczeniem? A jutro do środka? Plemniki będą 24 godzinne
szczypiorkowa12345
Ja wiem, że @leeleeth ma test owu, ale test owu jest 'pierwszym ciążowym krokiem' 
Ja też w 9dpo test owu miałam cień cienia a zwykle białe. I dop w 12dniu testy ciążowe pokazywała cienie-cieni
U mnie włosy rosną jak głupie... Nie miałam tego problemu z dziewczynami, ale też no włosów mogłabym nie myć cały tydzień bo się wogole nie przetluszczaja(oczywiście jednak myje regularnie hahaha). Ale czy ja wiem czy to jakiś objaw?
Dla mnie teraz największym najbardziej zaskakującym i innym objawem jest nadal brak wieeeeelkich piersi
nornalnie zaczynając 4msc ciąży to miałam już stanik zmieniany. A teraz nic, zero. Co najwyżej są jakby lekko jedrniejsze - o ile to wogole możliwe po 2 karmieniach ahahahaha
ale naprawdę nic poza tym. Z dziewczynami już w 7tyg były to PIERSI przez duże P 
Ale czy to objaw chłopca ... Nie wiem, wiem że jest to cos zupełnie innego
Ja też w 9dpo test owu miałam cień cienia a zwykle białe. I dop w 12dniu testy ciążowe pokazywała cienie-cieni
U mnie włosy rosną jak głupie... Nie miałam tego problemu z dziewczynami, ale też no włosów mogłabym nie myć cały tydzień bo się wogole nie przetluszczaja(oczywiście jednak myje regularnie hahaha). Ale czy ja wiem czy to jakiś objaw?
Dla mnie teraz największym najbardziej zaskakującym i innym objawem jest nadal brak wieeeeelkich piersi
Ale czy to objaw chłopca ... Nie wiem, wiem że jest to cos zupełnie innego
szczypiorkowa12345
@alex811 ja rzygalam i miałam mdłości prenametnie codziennie a w szczególności rano - boże to był koszmar. Ale teraz też mam mdłości, tylko na wieczór rzyganie.
Ale np moje koleżanki przechodziły ciąże z dziewczynkami bezobjawowo. Nawet cycki mi nie urosły...
@Luisa2018 oooo 'efekt pameli' genialne określenie!!! Bierzemy do 'słownika forum'
ja naprawde mam zdjęcia w ciąży kiedy bylan w 7tyg i przed, to odciąć głowę i dwie różne osoby. Pamiętam jak idąc do lekarza w 8tyg na potwierdzeniu ciąży, najpierw weszły moje piersi potem ja ahahahaha 
Ale np moje koleżanki przechodziły ciąże z dziewczynkami bezobjawowo. Nawet cycki mi nie urosły...
@Luisa2018 oooo 'efekt pameli' genialne określenie!!! Bierzemy do 'słownika forum'
reklama
kitqa
Fajnie tak się czarować objawami w ciąży bo sama tak robiłam [emoji849] przez chwilę myślisz 'udało sie'. Sama mówiłam 'ta ciąża jest zupełnie inna niż pierwsza' , włosy nie rosły, miałam sucha skórę i włosy, inne mdłości, inne zachcianki : ) moja kuzynka miała zero mdłości i urodziła córeczkę, przyjaciółka miała strasznie wielkie i obolałe piersi i ma synka, każda z nas znajdzie w środ bliskich podobny przykład który potwierdzi to co chcemy : )
Trzymam kciuki za wasze upragnione zdrowie dzieci [emoji179]
Trzymam kciuki za wasze upragnione zdrowie dzieci [emoji179]
Podziel się: