reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Mamuśki wszystkiego dobrego :* grzecznych i zdrowych dzieciakow:*
Grabcia123
Kochane mamusie życzymy wam samych pogodnych i pełnych wspaniałych wspomnień dni z waszymi dzieciaczkami 
@Luisa2018 @leeleeth co u was?
@Luisa2018 @leeleeth co u was?
Luisa2018
Grabciu u mnie nic. Ogólnie przystopowalam z dieta bo schudłam już 13kg. Teraz jem już więcej tak żeby waga stała ani nie rosła ani nie malała. Wkręciłam się w sport bardzo i cieszę się
teraz zacznę kilka ćwiczeń siłowych robić bo po samym cardio wyglądam sucho dziwnie tak.
Wiem ze niby mięśnie itp to na chłopczyka ale cóż poradzić. Uważam, ze co mi pisane to już jest zasadzone u góry. W zasadzie oprócz tego ze schudłam czyli mała
Kaloryczność to nie trzymam się wytycznych diety. Jem mało mięsa owszem ale pomidorki i ziemniaki często
teraz ciagle truskawki
I czas jakoś leci.... @ powinnam mieć najpóźniej we wtorek. Tzn powinna być dziś bo mam cykle co 28 dni ale wg mojej obserwacji owulacja się przesunęła troszkę wiec obstawiam wtorek. I wtedy zacznę cykl z clo :-)
Wiem ze niby mięśnie itp to na chłopczyka ale cóż poradzić. Uważam, ze co mi pisane to już jest zasadzone u góry. W zasadzie oprócz tego ze schudłam czyli mała
Kaloryczność to nie trzymam się wytycznych diety. Jem mało mięsa owszem ale pomidorki i ziemniaki często
I czas jakoś leci.... @ powinnam mieć najpóźniej we wtorek. Tzn powinna być dziś bo mam cykle co 28 dni ale wg mojej obserwacji owulacja się przesunęła troszkę wiec obstawiam wtorek. I wtedy zacznę cykl z clo :-)
Marzycielka86
Mami ami szanse zawsze są :-)
Ja 2 synka mam z 2,5 dnia przed owu, także trzymam kciuki za owocne starania

Ja 2 synka mam z 2,5 dnia przed owu, także trzymam kciuki za owocne starania

D
Deleted member 181275
Gość
Dziękuję [emoji17][emoji8]Mami ami szanse zawsze są :-)
Ja 2 synka mam z 2,5 dnia przed owu, także trzymam kciuki za owocne starania [emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
szczypiorkowa12345
@leeleeth patrz! To przecież Ty!Patrzcie. Można? można [emoji16]Zobacz załącznik 860843
Jesteś skazana na sukces
Ja dziś podczczas mszy w kościele robiłam rozkminy i liczyłam kto ile i jakiej płci ma dzieci
Ale grzecznie jej odpowiedziałam że czasem milczenie jest złotem i żeby nie wychodziła przed szereg bo z tego co wsYtscy wiemy to zaliczyli obie wpadki. I się zamknęła wredota jedna wrrr
Ona nam trochę zazdrości tego, że mezwoi udało się z pracą o którą kiedyś min starał się mój brat. Mój brat odpuścił bo już nie miał siły a że mij mąż jest porodu lepszy w tym co robi to go wzięli ale ona nie może zapomnieć k wychodzą takie dziwne rzeczy :/
Podziel się: