reklama
gorligorligor
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny. Żadna wyjątkowość. Praca, praca i jeszcze raz praca nad sobą. A tam, gdzie mi się wydawało, że coś przepracowałam, to po latach wyszło, że jednak nie do końca. Tak odkryłam fakt, że jednak jestem zazdrosna...np.o te córeczki. Kiedyś bym nawet nie pomyślała, że jestem zazdrosna
. No ale to taka szkoła dla mnie.
@belle81 spoko pytaj
jestem (staram się być! ) 100% katolem 

i powiem Wam, że nie jest łatwo, lekko i zawsze przyjemnie, ale normalnie czuję jak mnie ta ręka Boska prowadzi i jak Bóg spełnia te nasze prośby czasami po latach, czasami bardziej po swojemu, niż po naszemu i się okazuje, że miał rację! Daje z nawiązką 

Całusy dla Was Wszystkich! !! :-*
@belle81 spoko pytaj
Całusy dla Was Wszystkich! !! :-*
martoosia04
U mnie @ idzie. Temp 36,61.
szczypiorkowa12345
Nieeee nie to że się obraziłamA widziszTy jedno ( niepotwierdzone) niepowodzenie i już się na Niego obraziłaś. A gorligorligor nadal wierzy i się modli. I każda "porażkę" zawierza Bogu.
Podziwiam! I składam głębokie pokłony.
belle81
Trzymam kciuki do 27.06U mnie wczoraj była owu. Po śluzie nie wiem nic ale bóle + nisko szyjka. Starania wczoraj były ale przedwczoraj nie bo padliśmy. Także nasienie 2 dniowe w sama owu heheh, ale co ma być to będzie - o ile w ogóle coś będzie :d
To może poprawcie dziś na 0+12?

Grabcia123
@Marzycielka86 jak tam?? @Luisa2018 trzymam kciuki!!! @leeleeth @kredkaczarna jak tam?? Reszta dziewczyn jak się macie???
Kochane powiedzcie mi czym mogę przyspieszyć owu chociaż o 1-2dni?? Mąż ma znów delegacje a nie chce stracić kolejnego cyklu...
Kochane powiedzcie mi czym mogę przyspieszyć owu chociaż o 1-2dni?? Mąż ma znów delegacje a nie chce stracić kolejnego cyklu...
szczypiorkowa12345
Trzymamy zatem kciuki za brokat z różemU mnie wczoraj była owu. Po śluzie nie wiem nic ale bóle + nisko szyjka. Starania wczoraj były ale przedwczoraj nie bo padliśmy. Także nasienie 2 dniowe w sama owu heheh, ale co ma być to będzie - o ile w ogóle coś będzie :d
reklama
Kruszynka123
U mnie clo brane od 3do7 dc przyspieszylo.@Marzycielka86 jak tam?? @Luisa2018 trzymam kciuki!!! @leeleeth @kredkaczarna jak tam?? Reszta dziewczyn jak się macie???
Podziel się: