reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Co do faz księżyca. W szpitalach często na pełnię oragnizuja większe zapasy wszelkich sprzętów wł w związku z zwiększona liczba kobiet rodzących
jak rodziłam 1 córkę to było tuż przed świętami wielkanocnymi i każdy się śmiał że musiało być wielkie kombi bo sprzstsprz plus pełnia księżyca 
gorligorligor
No ja zawsze ląduje w szpitalu w okolicach pełni. Teraz będzie jakoś z końcem sierpnia, także to pewnie będzie mój czas. Trzymajcie kciuki, a zwłaszcza b.proszę o modlitwę, by wszystko poszło dobrze i by było miejsce w wybranym szpitalu, bo to zawsze zmora jest z tym brakiem miejsc i to jest mój pierwszy stres-miejsce, potem bym zdążyła ze znieczuleniem i by wszystko dobrze się skończyło :-* dziękuję Wam z góry!
martoosia04
No ja zawsze ląduje w szpitalu w okolicach pełni. Teraz będzie jakoś z końcem sierpnia, także to pewnie będzie mój czas. Trzymajcie kciuki, a zwłaszcza b.proszę o modlitwę, by wszystko poszło dobrze i by było miejsce w wybranym szpitalu, bo to zawsze zmora jest z tym brakiem miejsc i to jest mój pierwszy stres-miejsce, potem bym zdążyła ze znieczuleniem i by wszystko dobrze się skończyło :-* dziękuję Wam z góry!
Ja już trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Marzycielka86
Domi a moglabys sprawdzić w jakim znaku byly dni u mnie w czasie owu? Tylko co jest potrzebne? Data owu?
Znalazłam taka tabelke ale nie umiem sobie z nia poradzic
www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htm
martoosia04
Omg co to za tabelka? Ja też nie potrafiłabym jej ogarnąć [emoji23]
Domi a moglabys sprawdzić w jakim znaku byly dni u mnie w czasie owu? Tylko co jest potrzebne? Data owu?
@Marzycielka86 tam jest plik, nudzisz go ściągnąć i zainstalować u siebie na kompie, podać swoją datę urodzenia plus godzinę i lata w których chcesz zajść z ciąże i program sam wyliczy ci daty [emoji23]
Marzycielka86
Dzieki leeleeth, to jakas faktycznie czarna magia
chce sprawdzić czy zgadza się mi to z synami 

reklama
martoosia04
Mi te księżyce sie nie zgadzają jesli idzie o płeć. Przynajmniej przy pierwszym synu. Wiec sprawdzalność 50/50 stad nie przywiązuje do nIch takiej wagi. Wole na BDM działać.
Podziel się: