reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki leeleth za ten post.
Masz racje- mam prawo do swoich pragnień i marzeń. A ze nie wyszło... tak w życiu bywa.

A dziewczynki do adopcji w jakim wieku ? To bliźniaczki tak czy jedna? A może Hannah:) mocno trzymam kciuki, będzie troszkę różu u was w domu <3

reklama
Szwagierka pewnie tez tak mówiła [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Wez tu ogranij jak zajść jak w owy nie zaszłam, a tydzień przed owu zaskoczyło.
Koleżanka ma córeczkę z tabletek anty, synka z prezerwatywy, i drugiego z żelu plemnikowbojczego. Także jak ma być czwarty to będzie [emoji6]

Uwierz, że sama w szoku byłam. Tyle planowania a finalnie wpadkę zaliczyłam. W dodatku z tak smutnym finałem. Jednak lekcja z tego taka, ze wszystkie stosunki „nie zapładniające” matko jak to brzmi [emoji85] tylko z zabezpieczeniem. A docelowy bez.

Mężowie to chyba najszczęśliwsi są jak to trochę poza nimi te planowanie itp. Mój grzecznie łyka tabsy, diety itp ale nie lubi jak mu rozpiskę pokazywałam kiedy seksy! Wiec ja planuje a on myśli ze taki seksowny jest[emoji23] wiem [emoji200] ze mnie.
Umówiłam się z mężem, ze jak jakiś cudem bedzie dziewczynka to on wybiera imię i jego ukochanym to właśnie Hania :) Mówisz o adpcyjnej dziewczynce, ze bedzie czarnoskora? Jeny jaki czad :D

Ja tez bardzo lubię imię Hannah to imię mojej prababci, i macie racje może je dam mojej adopcyjnej córeczce jeśli się uda.
Tak staramy się o adopcje zagraniczna, możemy wybrać kraj. Etiopią, Ugandą czy Kongo. Albo azje czyli Azerbjedżan, Uzbekistan czy Chiny.
A mi zawsze podobały się czarne dzieciaczki, wiec niemal zdecydowani jesteśmy na Etiopię. W sumie bez znaczenia już kraj. I od razu chce dwie, żeby nie były osamotnione w tej inności. Najchętniej te wymarzone bliźniaczki [emoji23]
Już ni się śniło, ze leciałam z 7miesiecznymi dziewczynkami, i aż się popłakałam bo nie wiedziałam która mam na ręce brać i całować [emoji23]
Ale daleka droga jeszcze przed nami.

Ja tez bardzo lubię imię Hannah to imię mojej prababci, i macie racje może je dam mojej adopcyjnej córeczce jeśli się uda.
Tak staramy się o adopcje zagraniczna, możemy wybrać kraj. Etiopią, Ugandą czy Kongo. Albo azje czyli Azerbjedżan, Uzbekistan czy Chiny.
A mi zawsze podobały się czarne dzieciaczki, wiec niemal zdecydowani jesteśmy na Etiopię. W sumie bez znaczenia już kraj. I od razu chce dwie, żeby nie były osamotnione w tej inności. Najchętniej te wymarzone bliźniaczki [emoji23]
Już ni się śniło, ze leciałam z 7miesiecznymi dziewczynkami, i aż się popłakałam bo nie wiedziałam która mam na ręce brać i całować [emoji23]
Ale daleka droga jeszcze przed nami.
Życzę Ci tego z calego serca. Mało jest ludzi, którzy by się zdecydowali na taką decyzję! Jesteś Wielka!

@leeleeth uwierz ze jesteś wyjątkowa. To co robisz jest wielkie!!! Podziwiam Cię. Masz wielka piękna rodzine i chcesz dać miłość dwóm córeczkom. To jest wyjątkowe.
A post super! Mądre słowa i zapamiętuje je sobie. Mi się ludzie dziwią ze chce trzecie dziecko. Mówią po co Ci to. Przecież masz już dwoje i do tego parke. Według innych nie mogę mieć takiego pragnienia. A już broń Boże powiedzieć ze chciałabym córkę. I przez to gadanie zamiast cieszyć się ze możemy spróbować i mieć kolejne dziecko to ja się zadręczam.

Ja też bede matka trójki! Nie jestescie same w wielodzietności ;)

@leeleeth życze ci z całego serca tych słodkich bliźniaczek [emoji177] chyba bedziesz musiała wtedy nam tu codziennie foty ich wstawiać. ;)

Ja nie mam absolutnie żadnego planu na ten miesiąc. Z jednej strony mam ochotę seksować z M. kiedy tylko bedziemy mieli na to ochotę, a z drugiej kiełkuje mi ta głupia myśl, że „a co jesli wtedy wlasnie spłodzi chlopca?” No i sie boje!

reklama
@Naomi_24 że tak zapytam i proszę o odp... Możesz mi napisać co jadłas czego nie, miałaś wgl jakąś dietę??? Co piła czego nie ?? Jak że słodyczami?? Słodkim napojami czy energetykami??

Do góry