Dziewczyny najwyżej będziemy kolejny cykl walczyc. Objawy na ciążę są takie same jak na zbliżający się okres i PMS. Mnie boli brzuch od wczoraj ale co z tego jak w poprzednim cyklu tez bolal. Dzisiaj testu nie robilam. Jutro zrobię będzie 11 lub 12 dpo wiec juz w miarę wiarygodnie.
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Myślicie że test. 3 moczu czułość 10 w 9dpo to za wczesnie?
Kruszynka123
Oczywiście że za wcześnie, już o tym pisałam wcześniej 9 dpo bardzo często dopiero implanatacja jest.Myślicie że test. 3 moczu czułość 10 w 9dpo to za wczesnie?
Grabcia123
A ile po implantacji najlepiej testować?Oczywiście że za wcześnie, już o tym pisałam wcześniej 9 dpo bardzo często dopiero implanatacja jest.
martoosia04
Wiem, że ciezko czekać na ten dzien testowania i kazda z nas by chciała już wiedzieć, ale prędzej niż 10dpo chyba nie ma sensu robic test. Gdybym była cierpliwa to bym czekała do terminu @ ale wiem, że test zrobie wcześniej. Nie chce potem doszukiwać sie cienia cienia i wmawiać sobie ciąży. Wole mieć czarno na białym.
Grabcia chyba 2-3 dni od implantacji moze wyjsc w miare wiarygodny test. I to z 1 sikania. Moim zdaniem troszke bez sesu robic test z 3 sikow i to tak wczesnie. Nie potrzebnie sie denerwujesz nawet jezeli sie udalo.
Przepraszam ze tak wylatuje jak filip z konopii z moimi wywodami ale nie chce za bardzo wam zanudzac bo starac sie bede za jakis czas ale nie moge normalnie jak sie dolujecie negatywnymi testami w 6-8 dpo. Mi z pierwszym synem kreska pojawila sie 3 dni po @, a z drugim w 27dc przy 29 dniowych cyklach. Ale implantacje mialam bardzo widoczna w 20 dc Lekkie plamienie i bol. Potem odrzucilo mnie od alko po 2 dniach. W nowy rok zatestowalam rano i druga kreska byla widoczna.
Przepraszam ze tak wylatuje jak filip z konopii z moimi wywodami ale nie chce za bardzo wam zanudzac bo starac sie bede za jakis czas ale nie moge normalnie jak sie dolujecie negatywnymi testami w 6-8 dpo. Mi z pierwszym synem kreska pojawila sie 3 dni po @, a z drugim w 27dc przy 29 dniowych cyklach. Ale implantacje mialam bardzo widoczna w 20 dc Lekkie plamienie i bol. Potem odrzucilo mnie od alko po 2 dniach. W nowy rok zatestowalam rano i druga kreska byla widoczna.
martoosia04
Ja sobie odpoczywam po obiadku. Trochę brzuch ćmi jak na @ i jakby boleśnie pulsowało po prawej stronie.
Grabcia123
Wiem dziewczyny przesadzam ale tak się boje ze wszystko się rozregulowalo przez przysadke że już bym chciała wiedzieć chociaż wsyztakie znaki na niebie i ziemi wskazują że nic Z tego
Kruszynka123
3 dni po możesz testować, 3 mam kciuki [emoji110] [emoji110].A ile po implantacji najlepiej testować?
reklama
Grabcia123
No tyle że nie wiem kiedy o ile wgl implantacja była3 dni po możesz testować, 3 mam kciuki [emoji110] [emoji110].
Podziel się: