W sklepie zielarskim napewno jestNie wiedziałam że ma to być mięta zielona Ja cały czas pieprzowa pije
Gdzie taka kupic? Już szukam na necie o co chodzi
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
BDM to znam - choć sami nie stosujemy za bardzo. Nie wiem ile dadzą rade przeżyć plemniki u mnie ale chyba niewiele bo ostatnie seksy około owu u nas nic nie dały.
U mnie jeśli owu faktycznie wychodzi 24/36h po ciemnych paskach to wychodzi z aktualnych boboseksów chłopak [emoji23] albo załapie sie na 0+12 bo pik jeszcze wczoraj wieczorem po powrocie z pracy miałam :/
U mnie jeśli owu faktycznie wychodzi 24/36h po ciemnych paskach to wychodzi z aktualnych boboseksów chłopak [emoji23] albo załapie sie na 0+12 bo pik jeszcze wczoraj wieczorem po powrocie z pracy miałam :/
Grabcia123
Grabcia123
A po powrocie do staran dalej walczysz o płeć czy tylko o ciążę ?Dziewczyny takie suple pomocne przy zagnieżdżeniu Zobacz załącznik 906467
martoosia04
Dziewczyny takie suple pomocne przy zagnieżdżeniu Zobacz załącznik 906467
Jak mi nie wyjdzie w tym cyklu to biorę i kupuje na następny
kredkaczarna
A ja myslalam ze bede miala corke i co mam 2 synow. I meza ktory na niech nie zasługuje bo niespecjalnie spędza z nimi. Nie bawi sie z nimi, nie zabiera ze soba, nie uczy męskiego świata. Nigdy nie byl z żadnym sam na placu zabaw. Zycie nie jest sprawiedliwe.Pewna wizyta u ginekologa mnie gorzko rozczarowała, bo jak głupek nastawiłem się na to, że na 99% będę miał pierwszego syna. Z tymi kolorami to miałem na myśli wyłącznie to, że być może w przyszłości się jeszcze przydadzą i będą jak ulał na małego gościa, poza tym większość prezentów jakie ona dostanie, będzie w różu :-) (szwagierka niecały miesiąc temu chrzciła córeczkę, napatrzylem sie). Tym wpisem nie miałem nic negatywnego na myśli.
@Grabcia123 jakos nie mam nastroju, nie chcę znowu oglądac tej bieli pod każdym kątem i pod światło żeby zobaczyć coś czego nie ma. Moze zatestuję jutro zeby wiedziec czy moge wieczorem jakieś piwko.
reklama
rena-chan
Ja już nie wiem co myśleć przedwczoraj wieczorem test owulacyjny blady, ledwo ledwo koło 11-tej wczoraj pozytyw, wieczorem bardzo blady ale to bardzo a teraz znowu pozytywny. Coś u mnie nie działa. Chyba do kompletu badań hormonalnych dorzucę progesteron. Zrobić 21-szego dnia cyklu? Żałuję że 12-14 dzień nie zrobiłam estradiol :/ Boże drogi dobrze ze mam jedno dziecko, bo to nie na moje nerwy 
Podziel się: