reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@martooosia04 w bdm jest proste sex 2-3 dni przed owu, wyliczasz testami owu.
I do siedmiu dni po całkowita abstynencja.
IMG_5502.JPG
IMG_5446.JPG

Tutaj jest ściąga [emoji6]

Załączniki

• IMG_5502.JPG
    IMG_5502.JPG
    208,8 KB · Wyświetleń: 671
  • IMG_5446.JPG
    IMG_5446.JPG
    138,3 KB · Wyświetleń: 683
BDM to znam - choć sami nie stosujemy za bardzo. Nie wiem ile dadzą rade przeżyć plemniki u mnie ale chyba niewiele bo ostatnie seksy około owu u nas nic nie dały.

U mnie jeśli owu faktycznie wychodzi 24/36h po ciemnych paskach to wychodzi z aktualnych boboseksów chłopak [emoji23] albo załapie sie na 0+12 bo pik jeszcze wczoraj wieczorem po powrocie z pracy miałam :/

Dzięki dziewczyny! @BB_Anna dla mnie to szok.. Nie dowierzą nie.. W poprzednim cyklu <3 były przed owu i w owu i nic a tutaj.. Chyba musieliśmy trafić naprawdę w sam środek owu... Nie wiem..jeszcze próbuje się oswoić z tym.. A czemu Ty dziś nie testujesz skoro jest 10dpo??

Pewna wizyta u ginekologa mnie gorzko rozczarowała, bo jak głupek nastawiłem się na to, że na 99% będę miał pierwszego syna. Z tymi kolorami to miałem na myśli wyłącznie to, że być może w przyszłości się jeszcze przydadzą i będą jak ulał na małego gościa, poza tym większość prezentów jakie ona dostanie, będzie w różu :-) (szwagierka niecały miesiąc temu chrzciła córeczkę, napatrzylem sie). Tym wpisem nie miałem nic negatywnego na myśli.
A ja myslalam ze bede miala corke i co mam 2 synow. I meza ktory na niech nie zasługuje bo niespecjalnie spędza z nimi. Nie bawi sie z nimi, nie zabiera ze soba, nie uczy męskiego świata. Nigdy nie byl z żadnym sam na placu zabaw. Zycie nie jest sprawiedliwe.

reklama
Ja już nie wiem co myśleć przedwczoraj wieczorem test owulacyjny blady, ledwo ledwo koło 11-tej wczoraj pozytyw, wieczorem bardzo blady ale to bardzo a teraz znowu pozytywny. Coś u mnie nie działa. Chyba do kompletu badań hormonalnych dorzucę progesteron. Zrobić 21-szego dnia cyklu? Żałuję że 12-14 dzień nie zrobiłam estradiol :/ Boże drogi dobrze ze mam jedno dziecko, bo to nie na moje nerwy :(

Do góry