reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

o wy konspiratorki :-)
a kwas foliowy trzeba brac ja tez biore w kazdym razie nie zaszkodzi ;-)
gdzies czytalam ze facet tez powinien od czasu do czasu zazyc:-)

Dobrze wiedzieć, mój do tej pory brał witaminy, ale się skończyły, też go teraz pofaszeruje kwasikiem...:-)

Gusia - ja też biorę feminatal. Podczas pierwszej ciąży też go brałam, więc nie zmieniałam teraz.
Czy witaminy należy brać do końca ciąży, dziewczyny?
Ja z Bartusiem tak robiłam, ale też do końca brałam duphaston. Ginekolog kazał brać do końca ciąży...

reklama
dzień doberek a rana :happy2::-):happy2::-)

co do witamin to ja brałam przez całą ciążę, a kwas foliowy gdzieś jeszcze przez pierwsze 2 lub 3 miesiące ciąży(tera nie bardzo pamietam) :happy2::tak::happy2:

moje dziecie już zdrowotnie w lepszej formie :-p przynajmniej mniej kaszle i już mu nie wisi z nosa, ale zatrzymam go w domu do końca tygodnia i puszczę do żloba całkowicie zdrowego, aby mi za 3 dni nie wrócił znowu na L4 :tak:

a pogodowo się poprawiło, i może będzie nawet ładny dzień :happy2: i tego wam życzę miłego i spokojnego dnia :tak: trzymajcie sie ciepło i " nie dajcie sie zjeść" :-D:tak::-);-)

Witajcie staraczki w ten sloneczny poranek:)
moj prawy jajnik zaraz wyskoczy kluje mnie od wczoraj wieczorem strasznie :baffled:
mam nadzieje ze to oznaka zblizajacej sie owulki
dzis czekam na II silne kreski ;-)
Jarzebinka - zdrowka duzo dla dzieciaczka:tak:
Eliczek- myslisz ze ja tez powinnam brac feminatal? czy spytac sie gina?? ( w zasadzie ostatnio kazal mi tylko lykac kwas foliowy)

Witajcie staraczki w ten sloneczny poranek:)
moj prawy jajnik zaraz wyskoczy kluje mnie od wczoraj wieczorem strasznie :baffled:
mam nadzieje ze to oznaka zblizajacej sie owulki
dzis czekam na II silne kreski ;-)
Jarzebinka - zdrowka duzo dla dzieciaczka:tak:
Eliczek- myslisz ze ja tez powinnam brac feminatal? czy spytac sie gina?? ( w zasadzie ostatnio kazal mi tylko lykac kwas foliowy)

Wiesz co feminatal by CI nie zaszkodził, to są witaminki. Ale jak wolisz, możesz zapytać swojego lekarza. Niech ci poradzi.
Ja uważam, że to tylko dobrze dla dzidzi.
Poza tym ja jestem taką osobą, że nawet zapomina zjeść, a tu w Szkocji, jednak mamy inny klimat i to też się odbija na samopoczuciu i zdrowiu. A tak przynajmniej wiem, że witaminy zawsze mam uzupełnione.

K_asia trzymam kciuki za dwie konkretne krechy i do dzieła z mężusiem :-p
Witaminy na pewno wam nie zaszkodzą.
pozdrawiam was z pochmurnej Irlandii (prześlijcie mi kilka promyczków słońa)

wiecie co dziewczyny ja to juz chyba glupia jestem
jedna kreska :wściekła/y::no::baffled:
przytulanko bylo a co:cool2: w sumie bez tego dzieci nie bedzie
zobacze jutro co wyjdzie zostal mi 1 test
jajnik kluje dalej :baffled:
a jutro odezwe sie do Was dopiero po poludniu caly dzien sie szkole ;-)

reklama
Do góry