Megi_Meg
Fanka BB :)
Mi też ostatnio śnił się chłopiec [emoji33]
Sny lubią być odwrotne
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też ostatnio śnił się chłopiec [emoji33]
Sny lubią być odwrotneale patrząc na nuba Twojego maluszka, wygląda jak dziewczynka, chłopience nuby lubią być krótsze. Trzymam kciuki !
Przeżywam Twoją wizytę, jakby to moja ciąża była[emoji6]Krótsze i bardziej w gore [emoji848][emoji848][emoji848] to to wiem. Ale ja juz widzę go idącego w gore po tylu obejrzanych stronach i forach na temat nubów. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czekam na wizyte.
Słać ten roz i kończmy ten stres [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Dziewczynki wszystko jest w porządku. Dzidziuś zdrowy. Niestety płeć nadal pod znakiem zapytania bo przeszkadzała nam pępowina. Ale wydawało mi sie ze nie wystawał tam żaden siurek tak nawiasem mówiąc
Następna wizyta za 4 tygodnie.
Gratuluję zdrowego dzidziusia, im później się dowiesz tym mniejsza szansa na pomyłkę.Dziewczynki wszystko jest w porządku. Dzidziuś zdrowy. Niestety płeć nadal pod znakiem zapytania bo przeszkadzała nam pępowina. Ale wydawało mi sie ze nie wystawał tam żaden siurek tak nawiasem mówiąc![]()
Martoosia- kurde szkoda ze nie bylo widac ale dziewczynki lubia wlasnie płatac figle i przeszkadzac hehe, wiec moze dobry znak, ale sie kurcze naczekasz, bedziesz jeszcze analizowac 4 tyg, mam nadzieje zw wtedy sie dowiesz na 100%Z tym magnezem to było 5 lat temu albo i więcej, brałam długo przed ciążą, skończyłam w trakcie ciąży. W tej chwili mam 3 letnią córkę. Tak jak pisałam wcześniej, nie brałam tego pod daną płeć bo płci nie planowałam (tylko brałam z innych powodów) ale napisałam, to co pamiętam z tamtego czasu.
To jakiś znakDziewczynki wszystko jest w porządku. Dzidziuś zdrowy. Niestety płeć nadal pod znakiem zapytania bo przeszkadzała nam pępowina. Ale wydawało mi sie ze nie wystawał tam żaden siurek tak nawiasem mówiąc
Ja rozumiem, napisalam tylko ze, x lat temu bralo sie to na wasnie starania o córkę teraz już wszystko inaczej wyglada
, dobrze chyba ze ta corka sie trafila bo chyna ciezej zrobic jednak corke , nie wiem sama, [emoji23] Martoosia- kurde szkoda ze nie bylo widac ale dziewczynki lubia wlasnie płatac figle i przeszkadzac hehe, wiec moze dobry znak, ale sie kurcze naczekasz, bedziesz jeszcze analizowac 4 tyg, mam nadzieje zw wtedy sie dowiesz na 100%