reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Sny lubią być odwrotne ;) ale patrząc na nuba Twojego maluszka, wygląda jak dziewczynka, chłopience nuby lubią być krótsze. Trzymam kciuki !

Krótsze i bardziej w gore [emoji848][emoji848][emoji848] to to wiem. Ale ja juz widzę go idącego w gore po tylu obejrzanych stronach i forach na temat nubów. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Czekam na wizyte.
Słać ten roz i kończmy ten stres [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]

Krótsze i bardziej w gore [emoji848][emoji848][emoji848] to to wiem. Ale ja juz widzę go idącego w gore po tylu obejrzanych stronach i forach na temat nubów. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Czekam na wizyte.
Słać ten roz i kończmy ten stres [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Przeżywam Twoją wizytę, jakby to moja ciąża była[emoji6]
Proszę
[emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]Mam nadzieję że zadziała.

Mój pierwszy syn jest z jednorazowego stosunku w dniu owulacji. Kolejny synek z prawie całotygodniowego maratonu w trakcie dni płodnych.
Córka wyszła kiedy w trakcie dni plodnych były tylko dwa stosunki. Jeden 3 dni przed owulacja drugi krótko po.

Dziewczynki wszystko jest w porządku. Dzidziuś zdrowy. Niestety płeć nadal pod znakiem zapytania bo przeszkadzała nam pępowina. Ale wydawało mi sie ze nie wystawał tam żaden siurek tak nawiasem mówiąc ;)

Następna wizyta za 4 tygodnie.

4 tygodnie dla kobiety ciężarnej brzmi jak cała wieczność ;)
Najważniejsze, że dzidziuś zdrowy :)

Dziewczynki wszystko jest w porządku. Dzidziuś zdrowy. Niestety płeć nadal pod znakiem zapytania bo przeszkadzała nam pępowina. Ale wydawało mi sie ze nie wystawał tam żaden siurek tak nawiasem mówiąc ;)

Gratuluję zdrowego dzidziusia, im później się dowiesz tym mniejsza szansa na pomyłkę.
Do tego czasu będziemy słać róż [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]

Ja rozumiem :) , napisalam tylko ze, x lat temu bralo sie to na wasnie starania o córkę teraz już wszystko inaczej wyglada :) , dobrze chyba ze ta corka sie trafila bo chyna ciezej zrobic jednak corke , nie wiem sama, [emoji23]
Z tym magnezem to było 5 lat temu albo i więcej, brałam długo przed ciążą, skończyłam w trakcie ciąży. W tej chwili mam 3 letnią córkę. Tak jak pisałam wcześniej, nie brałam tego pod daną płeć bo płci nie planowałam (tylko brałam z innych powodów) ale napisałam, to co pamiętam z tamtego czasu.
Martoosia- kurde szkoda ze nie bylo widac ale dziewczynki lubia wlasnie płatac figle i przeszkadzac hehe, wiec moze dobry znak, ale sie kurcze naczekasz, bedziesz jeszcze analizowac 4 tyg, mam nadzieje zw wtedy sie dowiesz na 100%

To jakiś znak
Bo.podobno.jak pepowina między nogami to dziewczyna bo chłopakom pepowina tam przeszkadza i zmieniają położenie żeby jej tam nie bylo
Super ze zdrowe&

reklama
Ja rozumiem :) , napisalam tylko ze, x lat temu bralo sie to na wasnie starania o córkę teraz już wszystko inaczej wyglada :) , dobrze chyba ze ta corka sie trafila bo chyna ciezej zrobic jednak corke , nie wiem sama, [emoji23] Martoosia- kurde szkoda ze nie bylo widac ale dziewczynki lubia wlasnie płatac figle i przeszkadzac hehe, wiec moze dobry znak, ale sie kurcze naczekasz, bedziesz jeszcze analizowac 4 tyg, mam nadzieje zw wtedy sie dowiesz na 100%

Dla mnie czarna magia to „ zrobić ” syna ;) zawsze myślałam, że będę mamą chłopca, a tu taki psikus. Tetaz po urodzeniu córki mam wrażenie, że jestem stworzona tylko do rodzenia dziewczynek, na dodatek w ciąży nie jestem, a wszyscy moi „ serdeczni ” znajomi mówią „ i tak będziesz miała drugą córkę ”, więc mam mieszane uczucia, czy jednak mam szanse, czy raczej nie. Mąż nie bardzo chce rozmawiać na ten temat, po pierwsze w planowanie nie wierzy, a po drugie w córce jest tak zakochany, że chce drugą, nawet ma dla niej imie.

Do góry