milla01
Fanka BB :)
A który tydzień jesteś? I na kogo czekasz?No to jeszcze trochę przede mną![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który tydzień jesteś? I na kogo czekasz?No to jeszcze trochę przede mną![]()
Ja ok 17 tyg, potwierdzone na 100% na połówkowych. Córka cały czas miała pępowinę między nogami, albo niefartownie tyłek odwrócony. A w którym tyg jesteś ?
Ja dlatego robię ciągle jakieś badania,bo nie wiem czy coś mi jest,czy już się stara robięDokładnie tak sie czułam przed ciążą. Taka typowa sierota zmęczona życiem [emoji23][emoji23] aż się dziwie, że mąż chciał ze mną wtedy spać [emoji23][emoji23]
A który tydzień jesteś? I na kogo czekasz?![]()
No to jeszcze troszkęJa dopiero co6 tydzień
Ja dlatego robię ciągle jakieś badania,bo nie wiem czy coś mi jest,czy już się stara robię[emoji1]
@SalsaPL a jakąś formę starań obraliście ? Czy poszliście na żywioł ?trzymam kciuki za synka
też o nim marze
![]()
Mysmy w ogole sie starali. Przestalismy. I dopiero sie udalow cyklu ktory wcale nie monitowałam, bez clo, bez dupka itp. Zupelnie odpusciłam. Glowe zajelam czyms innym [emoji14] no i bach
![]()
Nawet test z tego co teraz wyliczylam to zrobilam dopiero w jakims 35 dniu chociaz cykle mialam po 23 dni