reklama
belle81
Fanka BB :)
A dziękuję kochana[emoji8]@milla1982 a Wy kiedy z mężem zamierzacie konkretnie działać ?
@belle81 jak się masz ? Musze przyznać, że taki przyjemny spokój od Ciebie bije
@Grabcia123 jak się czujesz na ostatniej prostej ?![]()
Mówisz spokój...możliwe
W dzisiejszym świecie pośpiechu i pogoni za wszystkim spokój jest ważny dla stabilizacji dnia codziennego.
belle81
Super że końcówka ciąży jest dla Ciebie łaskawa. W końcu Plus na wadze
Same dobre wieści.
Mówiłam Ci już-myśl pozytwnie i nastawiaj umysł i ciało na sn. Wszystko jest na dobrej drodze. Zaciskam kciuki[emoji110]
Mówiłam Ci już-myśl pozytwnie i nastawiaj umysł i ciało na sn. Wszystko jest na dobrej drodze. Zaciskam kciuki[emoji110]
Czuje sie świetnie nic mi nie jest na wadze +1kgale Przestaje wierzyć w moje sn ;(..
Grabcia123
Poprostu czekanie najgorsze ale wazne zeby bylo wszystko okiSuper że końcówka ciąży jest dla Ciebie łaskawa. W końcu Plus na wadzeSame dobre wieści.
belle81
Już niedługo twoje czekanie będzie zwieńczone piękną nagrodą w postaci malutkiego człowieczka. A jaką droga przyjdzie na ten świat to druga kwestia. Najważniejsze aby było to najlepsze rozwiązanie dla niego idla Ciebie.[emoji8]Poprostu czekanie najgorsze ale wazne zeby bylo wszystko oki![]()
Megi_Meg
@Grabcia123 nic się nie martw o poród, nie ważne jaką drogą, ważne, żeby było bezpiecznie 
@belle81 tak, masz racje spokój jest najważniejszy. Dlatego drugą ciążę chce zaplanować w idealnym czasie, żeby nie być tylko w ciąży, ale żeby z tej ciąży się cieszyć. Pierwsza ciąża, to był taki szok, dużo zmian, więcej było pośpiechu, niż spokoju. Dlatego teraz podchodzę do tego z głową
@belle81 tak, masz racje spokój jest najważniejszy. Dlatego drugą ciążę chce zaplanować w idealnym czasie, żeby nie być tylko w ciąży, ale żeby z tej ciąży się cieszyć. Pierwsza ciąża, to był taki szok, dużo zmian, więcej było pośpiechu, niż spokoju. Dlatego teraz podchodzę do tego z głową
martoosia04
Ja pomimo tego, że teraz czuję się super, to jednak wole siebie bez wielkiego brzucha utrudniającego wstawanie z lozka [emoji23]
reklama
martoosia04
Wstawanie z łóżka byłam w stanie przeżyć, bardziej mnie dobijała „pielęgnacja kobiecości ”[emoji23][emoji23][emoji23]
O tak! Ja lecę na ślepo juz. Metoda na macanko [emoji23] jeszcze troche i M. bede wołać by zobaczył czy wszystko ok i czy nie ma gdzies jakis kępek zostawionych [emoji23]
Podziel się: