martoosia04
Fanka BB :)
Może Tosia wyjdzie w 38 tyg ?bo z 42 tyg, zeszło na 40 tyd, to może teraz będzie 2 tyg jeszcze mniej
![]()
Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może Tosia wyjdzie w 38 tyg ?bo z 42 tyg, zeszło na 40 tyd, to może teraz będzie 2 tyg jeszcze mniej
![]()
O matko nie straszcie bo tracę nadzieję na szybkie rozwiązanie. Zatrudnilam męża ale na razie nic to nie daje, chodziłam po schodach to mnie teraz łydki tylko bolą, na piłce siadam i kręcę biodrami i nic, jem ananasy jest jeszcze olejek rycynowy ale różnie o tym piszą więc boję się ryzykować... dom już wysprzatany a okna pomyte :/
No to rzeczywiście bardzo wysoka i chyba szczuplutka. Zapisz koniecznie na ta gimnastykę, jak ma predyspozycje to niech wykorzysta je :-) A co to za szkolka plywacka? Syn byl zapisany jako 2 latek na kurs ale niestety basen nie spełnił wymogow z podgrzewaną wodą i nie rozpoczal sie ten kurs. A potrm jak poszedl do przedszkola to wieczny problem wysiekowych zapalen ucha (juz naszczescie z tego wyrasta wiec mielismy zakaz basenu) to niestety rzadko na basen chodzilismy a szkoda1 sierpnia skończy równe 3 i 7 miesiący, bo jest z 1 stycznia. Mąż ją ostatnio mierzył i miała 108 cm i waga 14kg. Wraz ze wzrostem rosną jej włosy, w tej chwili ma prawie do pasa, a byłyśmy u fryzjera w grudniu i wyszła z włosami do ramion. A tak poza tym to, chce ją zapisać na gimnastykę artystyczną bo wydaje mi się, że jest gipka, robi ciągle szpagat i jest bardzo silna w ramionach i w dłoniach, ciągle gdzieś się podciąga, ale może przez to, że chodzi do szkółki pływackiej, a tam lekko nie jest. Ogólnie w jej przypadku postawiliśmy na sport, może w jakiej dziedzinie się wybije.
A seks z mężem? Sperma ma coś tam co rozluźnia i może zrobić się rozwarcie :-)O matko nie straszcie bo tracę nadzieję na szybkie rozwiązanie. Zatrudnilam męża ale na razie nic to nie daje, chodziłam po schodach to mnie teraz łydki tylko bolą, na piłce siadam i kręcę biodrami i nic, jem ananasy jest jeszcze olejek rycynowy ale różnie o tym piszą więc boję się ryzykować... dom już wysprzatany a okna pomyte :/
Jejku,muszę uważać o czym z Tobą piszeWłaśnie moja przyjaciółka dowiedziała się że jest w ciąży, jej pierwsza ciąża i nieplanowana. Jeden strzał 4 dni przed owulacją ( zobaczymy czym zaowocowało, ona zawsze marzyła mieć syna ) na dodatek są 2 pęcherzyki i jest w podwójnym szoku ! a ja razem z nią. Dopiero co mówiłam o bliźniakach.
A u mnie 8.5latek ma 142cm,a 6 latek 126. Różnica w wadze między nimi 2.5kg@martoosia04 moja córka też miała długie nogi, nawet mam zdjęcia z USG. Te nogi po urodzeniu wcale nie były krótsze, w tej chwili jest o głowę wyższa od rówieśników, więc chyba koszykarka nam rośnieProblem mam ze spodniami, bo kupuje jej dla 4/5 latków (116), które na długość są dobre, a np w pasie już nie bo jest szczupła.
No to rzeczywiście bardzo wysoka i chyba szczuplutka. Zapisz koniecznie na ta gimnastykę, jak ma predyspozycje to niech wykorzysta je :-) A co to za szkolka plywacka? Syn byl zapisany jako 2 latek na kurs ale niestety basen nie spełnił wymogow z podgrzewaną wodą i nie rozpoczal sie ten kurs. A potrm jak poszedl do przedszkola to wieczny problem wysiekowych zapalen ucha (juz naszczescie z tego wyrasta wiec mielismy zakaz basenu) to niestety rzadko na basen chodzilismy a szkodaMoj syn ma 4 lata i 2 miesiące i też jest wysoki bo ma 114 cm ale waga 19 kg. I w sumie spodnie też mu spadają jeśli nie mają tych guziczkow do zwezania albo oszukana ściąganie w dresach
Ja go trenuje na siatkarza (to moja pasja od dziecka, chcialabym aby mial choć te 190 cm
). A moja córka z kolei ma 2 lata i 4 miesiące i wazy 13.5 kg i ma 94 cm. Ona i wagowo i wzrostowo chyba 70 centyl. Ale grubiutka nie jest i nie chce byc gorsza od brata i uczy się jeździć bez kółek bocznych na rowerku i nieźle jej to wychodzi, tylko trzeba biegac za nią z asekuracja. Kiedys uczyliśmy sie jezdzic na rowerze jako 6-7 latki a teraz ta dzisiejsza młodziez w wieku 2-4 lata już śmiga
![]()
Jejku,muszę uważać o czym z Tobą piszeGratulacje dla przyjaciółki.