reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
A tak z innej beczki - jeżeli uda mi się zajść w ciąże to zakończy się ona cesarka. To będzie trzecie cesarskie cięcie i trochę się boje. Gin dał zielone światło i nawet zezwolił na bliźniaki - stad zastrzyk przy dwóch dużych pęcherzykachale ja mam obawy. Miała któraś z was babeczki trzy cesarki lub więcej? Jak je zniosłyście?
Taki mój strach trochę na zapas![]()
Jeśli ginekolog dał zielone światełko to nie ma czego się bać
Śliczny dzidziuś [emoji8]Zobacz załącznik 1023467Zobacz załącznik 1023468Zobacz załącznik 1023469dzisiaj mialam prenatalne, pomiary sa w normie, dzidzius sliczny i duzy![]()
Dziewczyny piszą że dziewczynka, niesamowite, gratuluję.
Ostatnia edycja:
Miałam 3 cc, lepiej znioslam jak drugie , ale założyli mi dren żeby się oczyściło lepiej, on trochę utrudniał mi pierwsze dwa dni, ale nie jest to standardowe postępowanie i poinformowano mnie że nie powinnam więcej zachodzić w ciążę bo ciężko będzie szyć. Jeśli gin pozwolił to nie powinnaś się bać.A tak z innej beczki - jeżeli uda mi się zajść w ciąże to zakończy się ona cesarka. To będzie trzecie cesarskie cięcie i trochę się boje. Gin dał zielone światło i nawet zezwolił na bliźniaki - stad zastrzyk przy dwóch dużych pęcherzykachale ja mam obawy. Miała któraś z was babeczki trzy cesarki lub więcej? Jak je zniosłyście?
Taki mój strach trochę na zapas![]()
Woow @leeleethZobacz załącznik 1023467Zobacz załącznik 1023468Zobacz załącznik 1023469dzisiaj mialam prenatalne, pomiary sa w normie, dzidzius sliczny i duzy![]()

A teraz zdradzaj nam przepis

Woow @leeleeth![]()
![]()
właśnie niedawno o Tobie myślałam, i miałam pytać jak dzidziuś
A tu takie nowiny. Super , bardzo się cieszę i Gratuluję!
A teraz zdradzaj nam przepisjak zrobiłaś dziewuszke? Jakie były działania?
odstep tak jak pisala, Elenaa, plus maz sp 2x, i lr1x, ja vitaminy prenatalne, plus kwas foliowy 1600mg, lametta 2tabl od3-7dc, bromerlaine 2dpo, progesteron 3x2dpo, od dwoch lat dieta le, pepsi max, czerwone mieso zupelnie wyeliminowalam, pomidory i banany,
martoosia04
Heda
Ja to Cię podziwiam... Że ci się chciało tego wszystkiego tak pilnować, i Diet a o suplementy... tyle starań... I to przy 5 dzieci(dobrze pisze?5?) w domu...odstep tak jak pisala, Elenaa, plus maz sp 2x, i lr1x, ja vitaminy prenatalne, plus kwas foliowy 1600mg, lametta 2tabl od3-7dc, bromerlaine 2dpo, progesteron 3x2dpo, od dwoch lat dieta le, pepsi max, czerwone mieso zupelnie wyeliminowalam, pomidory i banany,
GRATULACJE... niech tam się zdrowo rozwija ta różowa fasolka [emoji7]
reklama
nic nie jest przesadzone, czy faktycznie dziewczynka bedzie pewne pozniej ale na ten moment nie ma siusiaka i wg lekarza duze szanse na dziewczynke@leeleeth będzie faktycznie wymarzona dziewczynka??? Jejku jak super!!!! [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178] marzenia się spełniają! Gratulacje!!!! Czekamy wszystkie na szczęśliwy finał z tobą [emoji178]
Podziel się: