reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie laseczki
u mnie tez zaczely sie mdlosci a myslalam ze mi sie upiecze
ale najgorsze ze ciagle bym cos jadla co zjem to mi niedobrze
i smaki to mam na sledzie miecho i ogorki :baffled:
slodyczy nie

K_asia witaj w klubie.Nie ma to jak wieczny głodek i jednocześnie niechęć do jedzenia hihi
Siemka Beatko

Ja dziś bardzo późno :cool2:więc nie wiem czy mam się witać czy żegnać, w każdym razie życzę wszystkim spokojnej nocy

Dorotko Eliczku Kasiu tak to już jest że dzidzie nas męczą od początku u mnie jak tylko skończyły sie mdłości to przyszła zgaga i nie wiem co gorsze....ale jakiesz po tej męce czeka nas szczęście kiedy pierwszy raz ujrzycie swoje maleństwo takie piękne, kruche i takie kochane, wtedy zapomnicie co to mdłości i zgaga. Ja w ciąży zrobiłam sobie USG 3D i już wtedy widziałam jak mały do mnie macha i sie śmieje. Nie wyobrażacie sobie jakie to cudowne uczucie.:-D

reklama
Kasiu - moja droga- nie wiesz jak się cieszę że ktoś jeszcze jest oprócz mnie kto dopuszcza do myśli 3 dzieci. Co niektórzy patrzą na taki model rodziny już jak na rodzinę wielodzietną, a nas w domu była trójka i ciesze się że mam jeszcze 2 rodzeństwa. Tak na marginesie dodam że to bliźniaki:angry::angry::angry:. Ja jako najstarsza miałam przerąbane bo bliźniaki zawsze trzymały razem sztamę.

W każdym razie widzę Kasiu że myślisz dokładnie tak jak ja. Wyluzuj się, idzie wiosna, a niedługo Święta więc masz o czym myśleć, a sama zobaczysz że pewnego dnia pojawi się miła niespodzianka. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki:tak:

Do góry