reklama
princess_88
Fanka BB :)
Niby również obalona. Jedynie nub się sprawdzaA co myślicie o teorii Ramzi’ego?
Niby również obalona. Jedynie nub się sprawdza![]()
Też jak widać nie zawsze.

Truskawka11
Hej kobietki!!! Moja córka (która ma 2 młodszych braci) domaga się o siostrę 
. Co robić, ale przede wszystkim jak??! Magic_87 też próbowała na wszelkie sposoby...Czy jakoś jeszcze inaczej można wpłynąć na plec? Przy ostatnim synie też dużo modlilam się by była to dziewczynka, ale niestety...

Megi_Meg
Hej kobietki!!! Moja córka (która ma 2 młodszych braci) domaga się o siostrę. Co robić, ale przede wszystkim jak??! Magic_87 też próbowała na wszelkie sposoby...Czy jakoś jeszcze inaczej można wpłynąć na plec? Przy ostatnim synie też dużo modlilam się by była to dziewczynka, ale niestety...
![]()
Ty mi lepiej powiedz jak zrobić właśnie tego młodszego brata, a może braci

Megi_Meg
Pomyłki na usg według mnie wynikają np, z gorszego sprzętu, niedoświadczonego lekarza, lekarza który nie zajmuje się badaniami prenatalnymi, bądź z małej ilości badań usg. Ja w ciąży miałam bardzo dużo wizyt i lekarz miał świetny sprzęt, więc do pomyłki nie mogło dojść bo wszytko idealnie było widać.
Elenaa
A daj spokój, czytalismy teraz książkę "elf do zadań specjalnych" i tam jedno dziecko chcialo dostać od Mikolaja babcie, to moja córka teraz mówi ze chce dostać siostre od Mikołaja. Mam nadzieję że jej to przejdzie. Ja mam siostre i szczerze mówiąc jestesmy tak rozne pod względem poglądów i charakterow, ze ciezko nam sie dogadać :-) wiadomo kocham ją mimo wszystko ale nie mamy takich bliskich relacji aby dzwonić do siebie codziennie, mieszkamy tez daleko od siebie.Hej kobietki!!! Moja córka (która ma 2 młodszych braci) domaga się o siostrę. Co robić, ale przede wszystkim jak??! Magic_87 też próbowała na wszelkie sposoby...Czy jakoś jeszcze inaczej można wpłynąć na plec? Przy ostatnim synie też dużo modlilam się by była to dziewczynka, ale niestety...
![]()
Choc jako dziecko cieszylam się ze mam siostre, choc nie powiem chcialam mieć tez i brata.
Ostatnia edycja:
reklama
Magic_87
Zacznij pić więcej wody do tego żurawina w większych dawkach szybko spadnie. Chodzi o to by wypłukać sód i potas ale też to trzeba monitorować ja 2x w miesiącu robiłam wynikiDziewczyny odebralam wyniki potasu i sodu i tak:
sod : 141 mmol/l (norma 136 - 145)
potas: 4,59 mmol/l (norma 3.5 - 5.5)
kurde malo dziewczynkowo???? jak myslicie ??? dieta od 2 msc heh

Podziel się: