Magic_87
Fanka BB :)
No teoria Nuba jest od 11 do 14 tc wg mamyginekolog ja byłam w 12 +6 więc raczej obalam ta teorie no ale mogą zdarzyć się wyjątkiNiby również obalona. Jedynie nub się sprawdza![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No teoria Nuba jest od 11 do 14 tc wg mamyginekolog ja byłam w 12 +6 więc raczej obalam ta teorie no ale mogą zdarzyć się wyjątkiNiby również obalona. Jedynie nub się sprawdza![]()
Ja tu tylko na chwilkę i wroce na pewno po rady jak tu zrobić siostrę dla mojego synaA co myślicie o teorii Ramzi’ego?
Magic wybierasz się na to usg 3d?No teoria Nuba jest od 11 do 14 tc wg mamyginekolog ja byłam w 12 +6 więc raczej obalam ta teorie no ale mogą zdarzyć się wyjątki
Daj zanć, jak będziesz majstrować dla córki siostręA daj spokój, czytalismy teraz książkę "elf do zadań specjalnych" i tam jedno dziecko chcialo dostać od Mikolaja babcie, to moja córka teraz mówi ze chce dostać siostre od Mikołaja. Mam nadzieję że jej to przejdzie. Ja mam siostre i szczerze mówiąc jestesmy tak rozne pod względem poglądów i charakterow, ze ciezko nam sie dogadać :-) wiadomo kocham ją mimo wszystko ale nie mamy takich bliskich relacji aby dzwonić do siebie codziennie, mieszkamy tez daleko od siebie.
Choc jako dziecko cieszylam się ze mam siostre, choc nie powiem chcialam mieć tez i brata.
Większe dawki żurawiny to ile byś poleciła???Zacznij pić więcej wody do tego żurawina w większych dawkach szybko spadnie. Chodzi o to by wypłukać sód i potas ale też to trzeba monitorować ja 2x w miesiącu robiłam wyniki![]()
Nie wiem czy slyszalyscie o metodzie SELNAS ( mam nadzieję, że dobrze napisalam), jeśli kobieta ma reguralne miesiączki, to w ponad 97%przypadków się sprawdza.
Ja tu tylko na chwilkę i wroce na pewno po rady jak tu zrobić siostrę dla mojego synaale podczytuje i powoli patrzę czy jakieś wasze sposoby wypaliły. Sama mam syna, który powstał w dniu owulacji (potwierdzone wizytami u ginekologa). Ale co do pytania wstawiłam właśnie zdjęcie USG na grupę na Facebooka i aż 6 pań wypowiedziało się, że urodzę syna, podeszłam do tego na luzie, ale zdziwiłam się, że w sumie się sprawdziło.
Hehe, chyba pozostaje in vitro to bedzie na 100%Ten wątek chyba już o każdej metodzie słyszałale chyba nikt tej metody nie wykorzystał. A to, że internety podają w % jej skuteczność, to nic wielkiego, bo z tego co czytam to każda metoda ma ponad 90%
tylko coś ciężko się wstrzelić w to 90%
![]()