reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-DCześć laseczki

Medio pewnie że będzie rażniej....hahaha......:-D:tak:;-)

Stokrotko a to ci niespodzianka:-D pani w aptece nie miała pojęcia o term. owulacyjnym.....:-D:-D:-D

:wściekła/y::no::wściekła/y:Oskar ma zapalenie ucha- dostał antybiotyk, gotowe krople do ucha i robione, krople do nosa, syropy. A w piątek do kontroli, jego koleżanka Wiki też ma chore ucho.....:baffled::confused::baffled: Do tego Oskar ma gorączkę i wymioty......koszmar.....:baffled::baffled::baffled: a dziś miał iść do przedszkola a tu lipa.....:confused::confused::confused:

S zadzwoni chyba jutro, dziś idzie do szpitala- jutro może coś więcej będe wiedziała.

reklama
Dorota27 udostepniłam wykresik jak będziesz miała chwilkę to zapraszam może cos mi powiesz z tych kilku temperatur ;-)
Napisałam tez do Ciebie na 28dni.pl
Pozdrawiam cieplutko

Oj bidulek z tego Oskarka. Dobrze, ze poszłaś bo z zapaleniem ucha nie ma żartów.
Stokrotko już ci odpisałam na 28 dni

Medio wierzę że będzie dobrze....;-);-);-)

Na jutro już ugotowałam dobry rosołek na wołowince.....;-);-);-). Oskar już na kolację zjadł....;-);-);-)

Witam wieczornie
Rosołek pychota z makaronem mniam mniam :tak:
Beatko jak Oskar czuje sie lepiej?????
Przesyłam dużo zdrówka
Medioa co to za dieta taka ostra????
ja sama tez probuje schudnąc ale z miernym skutkiem :-( ale mysle jak będzie ciepło i zaczne na całego ganiać młodego po dworu i schudnęchyba ze zajdę w ciąze to będzie koniec diety hhihihiih i odchudzania. Zycze wytrwałości ;-)

A to moje szczęscie :-)

Załączniki

• Obraz17567.jpg
    Obraz17567.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Stokrotko- Oskar już nie gorączkuje, uszko boli go już mniej......;-):tak:;-) Może jutro będzie już dobrze.
A twój syneczek to śliczny chłopiec.......:-D:tak::-D

:-) Mój S jedzie właśnie do kliniki, jutro ma zadzwonić. Więc jutro wszystko będę wiedzieć.....:tak::tak::tak:

Do góry