reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry!:happy2:
Ja nadal na diecie:tak:, sa efekty i juz mam lepszy humorek;-).
Beatko super, ze juz maz wraca.:tak::-D
Kasia2005 odganiamy @, a kysz niech idzie precz, a zamiasty niej czekamy na dwie kreseczki:tak:.

reklama
NiaNiu witaj :-). Super, ze znowu do nas zaglądasz. A u Beatki to będzie się działo :tak::-p
Mi według tabelki chińskiej Dawidek się zgadza, a teraz ma być ponoć córcia. Oby, oby...

Mi tez wg tablic chinskich synek sie zgadza, ale jak sprawdzalam w mojej rodzinie, to w wielu przypadkach niestety nie.:sorry2:
Dorotko trzymam kciuki za corcie :tak:i juz nie moge sie doczekac, kiedy bedzie wiadomo, jaka jest plec Twojego malenstwa.:happy2::blink:

Cześć laski

Kasiu kciuki zaciśnięte...hihihi.

Medio, Dorotko witajcie.

U mnie prace ruszyły pełną parą....;-);-);-)

Ja właśnie natyrałam się w ogrodzie,bleee...liście..2 godziny roboty..i jakoś efekt marny..tia..
ale za to teraz się byczę na łóżku z kawką..synek też kima (dzielnie mi pomagał w ogrodzie)
Cycki mnie pobolewają, troche wysiłku to i dół brzucha..
no i tyle tego..jak ma przyjść @ to niech przychodzi,bo nie chce mi się już zastanawiać i gdybać, co by było gdyby.
Kompletnie nie wiem kiedy u mnie był skok właściwy tempki,bo cały cykl zakłócony chorobą..no i mało przytulanka. Jak na razie,szkoda mi kasy na testy,tym bardziej że faktycznie cieżko z kasiorą,a jeden test to jedno mleko dla Szymona..wiec jak mam zobaczyć jedną krechę, to mi szkoda.Raczej jestem przekonana że @ nadejdzie..wiec czekam sobie..przynajmniej do końca tygodnia

Kasiu ja trzymam kciuki za twoją dzidzię, a z testem poczekaj tydzień. ;-);-);-)
Lecę do sklepu, po lakier do włosów i po inne pierdoły....hihihi.

Witajcie laseczki
ja juz w koncu bez mdlosci i czuje sie coraz lepiej choc coraz grubsza:)
Beatko widze ze niedlugo Wielki dzien;-) Przesylam fluidki :-)
19 marca mam usg i mam nadzieje ze bede mogla sie pochwalic jakimis ladnymi fotkami hehe
pozdrawiam Was goraco i wszystkim zycze powodzenia w starankach:tak:

reklama
Witajcie laseczki
ja juz w koncu bez mdlosci i czuje sie coraz lepiej choc coraz grubsza:)
Beatko widze ze niedlugo Wielki dzien;-) Przesylam fluidki :-)
19 marca mam usg i mam nadzieje ze bede mogla sie pochwalic jakimis ladnymi fotkami hehe
pozdrawiam Was goraco i wszystkim zycze powodzenia w starankach:tak:

Super, ze wkońcu sie odezwałaś. Super, ze mdłości przechodzą :tak:. Czekamy koniecznie na focię :-)

Do góry