reklama
Medio
Fanka BB :)
Mi tez wg tablic chinskich synek sie zgadza, ale jak sprawdzalam w mojej rodzinie, to w wielu przypadkach niestety nie.
Dorotko trzymam kciuki za corcie
i juz nie moge sie doczekac, kiedy bedzie wiadomo, jaka jest plec Twojego malenstwa.

Dorotko trzymam kciuki za corcie

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ja właśnie natyrałam się w ogrodzie,bleee...liście..2 godziny roboty..i jakoś efekt marny..tia..
ale za to teraz się byczę na łóżku z kawką..synek też kima (dzielnie mi pomagał w ogrodzie)
Cycki mnie pobolewają, troche wysiłku to i dół brzucha..
no i tyle tego..jak ma przyjść @ to niech przychodzi,bo nie chce mi się już zastanawiać i gdybać, co by było gdyby.
Kompletnie nie wiem kiedy u mnie był skok właściwy tempki,bo cały cykl zakłócony chorobą..no i mało przytulanka. Jak na razie,szkoda mi kasy na testy,tym bardziej że faktycznie cieżko z kasiorą,a jeden test to jedno mleko dla Szymona..wiec jak mam zobaczyć jedną krechę, to mi szkoda.Raczej jestem przekonana że @ nadejdzie..wiec czekam sobie..przynajmniej do końca tygodnia
ale za to teraz się byczę na łóżku z kawką..synek też kima (dzielnie mi pomagał w ogrodzie)
Cycki mnie pobolewają, troche wysiłku to i dół brzucha..
no i tyle tego..jak ma przyjść @ to niech przychodzi,bo nie chce mi się już zastanawiać i gdybać, co by było gdyby.
Kompletnie nie wiem kiedy u mnie był skok właściwy tempki,bo cały cykl zakłócony chorobą..no i mało przytulanka. Jak na razie,szkoda mi kasy na testy,tym bardziej że faktycznie cieżko z kasiorą,a jeden test to jedno mleko dla Szymona..wiec jak mam zobaczyć jedną krechę, to mi szkoda.Raczej jestem przekonana że @ nadejdzie..wiec czekam sobie..przynajmniej do końca tygodnia
NiaNiu witaj :-). Super, ze znowu do nas zaglądasz. A u Beatki to będzie się działo
Mi według tabelki chińskiej Dawidek się zgadza, a teraz ma być ponoć córcia. Oby, oby...
U mnie tez miała byc corcia

Witajcie laseczki
ja juz w koncu bez mdlosci i czuje sie coraz lepiej choc coraz grubsza
Beatko widze ze niedlugo Wielki dzien;-) Przesylam fluidki :-)
19 marca mam usg i mam nadzieje ze bede mogla sie pochwalic jakimis ladnymi fotkami hehe
pozdrawiam Was goraco i wszystkim zycze powodzenia w starankach
19 marca mam usg i mam nadzieje ze bede mogla sie pochwalic jakimis ladnymi fotkami hehe
pozdrawiam Was goraco i wszystkim zycze powodzenia w starankach

reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Witajcie laseczki
pozdrawiam Was goraco i wszystkim zycze powodzenia w starankach![]()
Super, ze wkońcu sie odezwałaś. Super, ze mdłości przechodzą

Podziel się: