A co u Ciebie kochana? Kiedy rodzisz?Dokładnie myślę, że tak jest
reklama
gorligorligor
Fanka BB :)
Hej Kochana i Kochane, to ktoś jeszcze o mnie tu pamięta?Ciekawe co tam u niej, bo nic się nie odzywa. @gorligorli też nic się nie pochwaliła kto tam u niej pod sercem rośnie...

gorligorligor
Termin mamy na początek maja, ale pewnie wyjdzie koniec kwietnia. U nas gin długo nie mówiła płci a ja cicho że tak powiem siedziałam i nie pytałam. Na połówkowych dopiero gin.pogratulowała córeczki. Potem nie było zmian. Wczoraj USG robił mi lekarz inny w szpitalu i potwierdził girl 
jak możecie przypuszczać cieszę się, ale chyba póki nie urodzę, to tak z dystansikiem. Marzę o tym by wszystko poszło gładko, zdrowo i byśmy się cieszyły sobą dluuuuugie lata. Tak bardzo się za Nią wyteskniłam. Już w sumie godziłam się, że poprostu mam być mamą synów i już. (Ps.dla niepamiętnych mnie, mam 4 synów na stanie
)

gorligorligor
Już się odezwałamehhh moze ciezko im kiedy np innym sie udalo...No szkoda, ze sie nie odzywaja
gorligorligor
U mnie to samoMożliwe, każdy inaczej to przeżywa.
Ja np za każdym razem na usg pytam, czy na pewno dziewczynkastarsi bracia już się nie mogą doczekać siostry
![]()

gorligorligor
Serdecznie Was wszystkie i pana Misia pozdrawiam 

Wielkie gratulacjeTermin mamy na początek maja, ale pewnie wyjdzie koniec kwietnia. U nas gin długo nie mówiła płci a ja cicho że tak powiem siedziałam i nie pytałam. Na połówkowych dopiero gin.pogratulowała córeczki. Potem nie było zmian. Wczoraj USG robił mi lekarz inny w szpitalu i potwierdził girljak możecie przypuszczać cieszę się, ale chyba póki nie urodzę, to tak z dystansikiem. Marzę o tym by wszystko poszło gładko, zdrowo i byśmy się cieszyły sobą dluuuuugie lata. Tak bardzo się za Nią wyteskniłam. Już w sumie godziłam się, że poprostu mam być mamą synów i już. (Ps.dla niepamiętnych mnie, mam 4 synów na stanie
)

Ja też do połowy ciąży wymiotowałam kilka razy dziennie

gorligorligor
Dziękuję. U Ciebie też już bliżej jak dalej. Musimy uzbroić się w cierpliwość. WSZYSTKIEGO dobregoWielkie gratulacjeja parę razy o Ciebie pytałam, ale bez odzewu
cieszę się, że wszystko dobrze i tak pozytywnie zazdroszczę, że już tak niebawem poznasz swoją córkę
ja jeszcze trochę muszę zaczekać, właśnie zaczynam 29tc
Ja też do połowy ciąży wymiotowałam kilka razy dziennie![]()

SuperTermin mamy na początek maja, ale pewnie wyjdzie koniec kwietnia. U nas gin długo nie mówiła płci a ja cicho że tak powiem siedziałam i nie pytałam. Na połówkowych dopiero gin.pogratulowała córeczki. Potem nie było zmian. Wczoraj USG robił mi lekarz inny w szpitalu i potwierdził girljak możecie przypuszczać cieszę się, ale chyba póki nie urodzę, to tak z dystansikiem. Marzę o tym by wszystko poszło gładko, zdrowo i byśmy się cieszyły sobą dluuuuugie lata. Tak bardzo się za Nią wyteskniłam. Już w sumie godziłam się, że poprostu mam być mamą synów i już. (Ps.dla niepamiętnych mnie, mam 4 synów na stanie
)

reklama
Nie ma innego wyjściaDziękuję. U Ciebie też już bliżej jak dalej. Musimy uzbroić się w cierpliwość. WSZYSTKIEGO dobrego![]()

Podziel się: