Tak mój mąż podobnie cieszy się że będzie synek i ciagle powtarza że córkę i tak będziemy mieć choćby nie wiem co  ja tez widzę same mieszane rodziny… naprawdę rzadko żeby trójka była tej samej płci. Chyba nie ma dnia żeby nie było mi smutno z tego powodu. Jakaś bez radości ta ciąża i głupio mi tak ale to silniejsze ode mnie. A w jakim wieku macie synków? Ja bym chciała jeszcze jedno jak najstarszy będzie mieć tak z 15 lat a najmłodszy pójdzie już do przedszkola czyli za jakieś 4 lata
 ja tez widzę same mieszane rodziny… naprawdę rzadko żeby trójka była tej samej płci. Chyba nie ma dnia żeby nie było mi smutno z tego powodu. Jakaś bez radości ta ciąża i głupio mi tak ale to silniejsze ode mnie. A w jakim wieku macie synków? Ja bym chciała jeszcze jedno jak najstarszy będzie mieć tak z 15 lat a najmłodszy pójdzie już do przedszkola czyli za jakieś 4 lata 

ja tez widzę same mieszane rodziny… naprawdę rzadko żeby trójka była tej samej płci. Chyba nie ma dnia żeby nie było mi smutno z tego powodu. Jakaś bez radości ta ciąża i głupio mi tak ale to silniejsze ode mnie. A w jakim wieku macie synków? Ja bym chciała jeszcze jedno jak najstarszy będzie mieć tak z 15 lat a najmłodszy pójdzie już do przedszkola czyli za jakieś 4 lata

chociaż ostatnio stresuje się tym żeby było zdrowe, ale już przy drugim miałam taki mały zawód
  chociaż ostatnio stresuje się tym żeby było zdrowe, ale już przy drugim miałam taki mały zawód  już zaczynam szukać imion
 już zaczynam szukać imion  sama jestem ciekawa jaki to byłby koszt i czy cały zabieg zamknie się w 20 tysiącach. My mamy taki nieduży domek 80m i teraz robimy wspólny pokój dla chłopców bo starszy syn ma 10 lat i chce mieć już sam pokój. W 5 się pomieścimy ale jeśli byłaby ta córcia za 4-5 lat to musimy rozbudować sie o jeszcze jeden pokój dla niej i powiększyć sobie sypialnie. Mimo to myśle ze dla marzeń warto
 sama jestem ciekawa jaki to byłby koszt i czy cały zabieg zamknie się w 20 tysiącach. My mamy taki nieduży domek 80m i teraz robimy wspólny pokój dla chłopców bo starszy syn ma 10 lat i chce mieć już sam pokój. W 5 się pomieścimy ale jeśli byłaby ta córcia za 4-5 lat to musimy rozbudować sie o jeszcze jeden pokój dla niej i powiększyć sobie sypialnie. Mimo to myśle ze dla marzeń warto