reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-):-)Witajcie Kochane Laseczki:-)c

Dzis rano nie wytrzymalam i zatestowalam, no i myslalam, ze niedowidze, bo na tescie pojawily sie dwie kreseczki:tak::tak::tak:, ta druga taka bladziutka, ale w opisie testu przeczytalal, ze kwalifikuje sie to na wynik pozytywny.;-)Dzis jest moj 24 dc, a juz pozytywny test:tak:. Wiec... Jestem w ciazy:tak:;-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: choc nie moge w to uwierzyc.Oczywiscie powtorze test z klika razy, zeby uwierzyc, w ciagu kolejnych dni.Zauwazylam od 3 dni, ze mam duzo takiego bialego i lepkiego sluzu, ale nie chcialam sobie nic wmawiac, bo juz nie raz mialam "urojenia", a tu taka niespodzianka.:-)
1209370.jpg

reklama
poczekamy hihihii dlatego nie chciałam nic mówić ale tez strasznie sie cieszę z tego jejku w tym tygodniu to juz 2 dziewczyny zazieleniły :-D:-D:-D:-D:-D:-D u mnie pod wykresem mam nadzieje że to zarażliwe hihihihi bo jestem w trakcie produkcji fasolki hihih:tak: jeszcze kilka dni bo to dopiero 8dc ale pracuje ostro :-):-):-);-)
mam plan do 2 dzień serduszko i zobaczymy co wyjdzie :-D:-D:-D
Stokrotko to bardzo dobry plan, co 2 dni serduszkowac, radzil mi wlasnie ekspert z 28 dni.:tak:

Medio strasznie się ciesze twoim szczęściem :-)
A my właśnie wróciliśmy ze szkoły, do której zapisałam Dawidka do szkoły :tak:. szkoła szału z wyglądu nie robi, ale cóż. Widzieliśmy klasę w której będzie się uczył. Na koniec maja lub w czerwcu będzie dzień otwarty i wówczas pozna swoją nauczycielkę i pozostałe dzieci z grupy :-). A mijakoś dziwnie, że mój synuś od września pomyka do szkoły i jeszcze będzie się uczył po angielsku, którego kompletnie nie zna :szok:. Da sobie radę, bo jest z niego mała mądrala, a początki nauki są naprawdę proste. nauka kolorowania, łączenie punkcików, łączenie obrazków na skojarzenia, nauka pojedynczych słówek itp.

Dziendobrek staraczki i nowe przyszle mamusie
wszystkim gratuluje !!! Owocna ta wiosna:-)
i pozdrawiam goraco razem z moim dzieciaczkiem:-)

Medio Moje wielgachne GRATULACJE!!!
Wiedziałam że moje fluidki na kogoś podziałają. Teraz Ty kochana wysyłaj. Dmuchaj szczególnie na Beatke bo ona teraz w kolejności do testowania.:tak:

Ale super. Wczoraj Ola dziś Ty. Będzie wysyp fasolinek.:-D

A ja już w domku i jakoś nie moge sie zaklimatyzować.

Jarzębinko ja moje dzieci rodziłam na Engla tak to sie kiedys nazywało teraz jest to klinika św. Rodziny przy Arenie. Od mojego pierwszego porodu w 2000 roku wiele się zmieniło tam bo nie ma już dr Zofi Fischer i dr Andrzeja Zygmunta a to wybitni specjaliści - teraz są w prywatnej klinice na promienistej wraz z kilkoma jeszcze innymi lekarzami. Wówczas był to wzorowy szpital. Teraz są inni lekarze choć kilku jeszcze zostało ze starej gwardii. Nie wiem czy w ogóle teraz jakiś szpital jest super do rodzenia ale ja wolę już ten niż na Polnej bo tam jest typowa wylęgarnia do tego mase studentów ma prawo się gapić i Cię badać no i plus dla św. Rodziny to to, że zabierają dzieci. Raz leżałam z dziewczyną która była po 16 godzinach porodu zakończonego kleszczami i jak przyjechała na salę to zapytali ją czy jej przynieść dziecko, ale była tak wykończona że nie miała siły nawet wstać do wc więc przynieśli dopiero rano. No i nie wiem jak jest na Polnej ale tam dają znieczulenie zewnatrzoponowe na żądanie za darmo. Moja bratowa tak rodziła - po prostu luksus nic nie czujesz.

reklama
Stokrotko to bardzo dobry plan, co 2 dni serduszkowac, radzil mi wlasnie ekspert z 28 dni.:tak:

no mi to nie wyszło..ale ja jestem wyjątkiem i pewnie zostanę tu do końca niezafasolkowana :(

Dorotko, fajnie że takie wprowadzenie do szkoły,szkoda że u nas tak nie jest,od razu na głęboką wodę.A synek na pewno sobie poradzi,dzieciaki szybko łapią

k_asia,Ty nam tu zdradzaj jaka płeć Twojego maluszka

Do góry